F Fatih Kocaağa Yeni Üye Cihaz P9 Lite 17 Mar 2019 #1 Rootun ne olduğunu biliyorum ama kullanmadığım için herşeyi bilmiyorum.Root atmak ne kazandırır yada ne kaybettrir.
Rootun ne olduğunu biliyorum ama kullanmadığım için herşeyi bilmiyorum.Root atmak ne kazandırır yada ne kaybettrir.
ardaglr04 Paylaşımcı üye Huawei Üyesi Cihaz P20 Lite 18 Mar 2019 #2 Telefonun normal kullanıcının erişemediği bir takım ince ayarlarına erişmeni sağlar.
F Fatih Kocaağa Yeni Üye Cihaz P9 Lite 18 Mar 2019 #3 ardaglr04' Alıntı: Telefonun normal kullanıcının erişemediği bir takım ince ayarlarına erişmeni sağlar. Genişletmek için tıkla ... Çok gerekli mi?
ardaglr04' Alıntı: Telefonun normal kullanıcının erişemediği bir takım ince ayarlarına erişmeni sağlar. Genişletmek için tıkla ... Çok gerekli mi?
ardaglr04 Paylaşımcı üye Huawei Üyesi Cihaz P20 Lite 18 Mar 2019 #4 Fatih Kocaağa' Alıntı: Çok gerekli mi? Genişletmek için tıkla ... Değil.
F Fatih Kocaağa Yeni Üye Cihaz P9 Lite 18 Mar 2019 #5 ardaglr04' Alıntı: Değil. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler