C CtrlED Yeni Üye 6 Haz 2018 #1 Huawei P9 Lite 2017 telefonuma 32 gb lık bir sd kart taktım. Ancak ona uygulama yükleyemiyor veya taşıyamıyorum. Sorunumu çözebilecek birileri var mı?
Huawei P9 Lite 2017 telefonuma 32 gb lık bir sd kart taktım. Ancak ona uygulama yükleyemiyor veya taşıyamıyorum. Sorunumu çözebilecek birileri var mı?
Huawei Yeniden Huawei Yönetici Kurucu Cihaz P20 Pro 7 Haz 2018 #2 CtrlED' Alıntı: Huawei P9 Lite 2017 telefonuma 32 gb lık bir sd kart taktım. Ancak ona uygulama yükleyemiyor veya taşıyamıyorum. Sorunumu çözebilecek birileri var mı? Genişletmek için tıkla ... herhangi bir hata veriyormu sd kart takınca
CtrlED' Alıntı: Huawei P9 Lite 2017 telefonuma 32 gb lık bir sd kart taktım. Ancak ona uygulama yükleyemiyor veya taşıyamıyorum. Sorunumu çözebilecek birileri var mı? Genişletmek için tıkla ... herhangi bir hata veriyormu sd kart takınca
Huawei Yeniden Huawei Yönetici Kurucu Cihaz P20 Pro 7 Haz 2018 #3 Ayarlar > Bellek ve depolama , > varsayılan konum Sd kartı seçiniz.