E Escetin80 Yeni Üye Cihaz P20 2 Kas 2019 #1 Sesli konutlarda Türkçe dil seçeneği yok ayrıca ok emy nedir ya daha güzel bir isim verebilirler çok zor olmadığını düşünüyorum yazılımcı olarak
Sesli konutlarda Türkçe dil seçeneği yok ayrıca ok emy nedir ya daha güzel bir isim verebilirler çok zor olmadığını düşünüyorum yazılımcı olarak
Justblack Paylaşımcı üye Huawei Üyesi Cihaz P20 Lite 2 Kas 2019 #2 Escetin80' Alıntı: Sesli konutlarda Türkçe dil seçeneği yok ayrıca ok emy nedir ya daha güzel bir isim verebilirler çok zor olmadığını düşünüyorum yazılımcı olarak Genişletmek için tıkla ... Afbuyur anlamadım
Escetin80' Alıntı: Sesli konutlarda Türkçe dil seçeneği yok ayrıca ok emy nedir ya daha güzel bir isim verebilirler çok zor olmadığını düşünüyorum yazılımcı olarak Genişletmek için tıkla ... Afbuyur anlamadım
Justblack Paylaşımcı üye Huawei Üyesi Cihaz P20 Lite 2 Kas 2019 #3 Escetin80' Alıntı: Sesli konutlarda Türkçe dil seçeneği yok ayrıca ok emy nedir ya daha güzel bir isim verebilirler çok zor olmadığını düşünüyorum yazılımcı olarak Genişletmek için tıkla ... Bende çalışmıyor
Escetin80' Alıntı: Sesli konutlarda Türkçe dil seçeneği yok ayrıca ok emy nedir ya daha güzel bir isim verebilirler çok zor olmadığını düşünüyorum yazılımcı olarak Genişletmek için tıkla ... Bende çalışmıyor