haber Şimdi Amerika Düşünsün :)

Justblack

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Huawei Üst Yöneticisi Richard Yü (Yü Çıngdong) ise OS adlı işletim sistemini geliştirdiklerini, sistemin bu yıl sonuna kadar akıllı telefon ve dizüstü bilgisayar sistemlerinde kullanılabileceğini açıklamıştır. :)
Bonus Aptoidede Balon haber Huawei market telefonlarımızda yüklü zaten OS işletim sistemine uyumlu hale getiriyorlar :)

Son düzenleme:

Huawei

Yeniden Huawei
Yönetici
Kurucu
Cihaz
P20 Pro
Huawei Üst Yöneticisi Richard Yü (Yü Çıngdong) ise OS adlı işletim sistemini geliştirdiklerini, sistemin bu yıl sonuna kadar akıllı telefon ve dizüstü bilgisayar sistemlerinde kullanılabileceğini açıklamıştı. :)
Olmasi Gerekn Buydu Butun Modeller Android ve googleye bağlı ömür sürdürmez elbette android bitecek

hizan

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Huawei Üst Yöneticisi Richard Yü (Yü Çıngdong) ise OS adlı işletim sistemini geliştirdiklerini, sistemin bu yıl sonuna kadar akıllı telefon ve dizüstü bilgisayar sistemlerinde kullanılabileceğini açıklamıştır. :)
Bonus Aptoidede Balon haber Huawei market telefonlarımızda yüklü zaten OS işletim sistemine uyumlu hale getiriyorlar :)
Senin o dediğin sistem 2019 dan sonra üretilecek telefonlar için piyasada mevcut telefonları kaplamıyor