Bu ozellikle google chromede var telefona onay gelince otomatik banka uygulamalarina giris yapabiliyorum ben p20 pro serisindeHuawei'ye sorumu ilettim ve "Cihazlarımızda güvenlik nedeniyle otomatik doldurma özelliğini bulunmamaktadır.", cevabını aldım
Bu ozellikle google chromede var telefona onay gelince otomatik banka uygulamalarina giris yapabiliyorum ben p20 pro serisinde
Bu Telefonla alakalı bir durum değil. Eşimde Samsung s7 var ondada girmiyor, Ama bende p20 pro var banka uygulamasından sms gelince hemen aktarıyor ekranaNasıl yani chrome de var derken ne demek istediniz acaba? Örneğin normalde whatsapp ilk kurulumda onay kodu otomatik girer bunda girmiyor. Banka uygulamalarında aynı şekilde bir yöntemi mi. Var acaba ben mi yanlış anladım?
Bu Telefonla alakalı bir durum değil. Eşimde Samsung s7 var ondada girmiyor, Ama bende p20 pro var banka uygulamasından sms gelince hemen aktarıyor ekrana
bende de mesaj gelince otomatik oalrak onaylanmıyor gelen mesajdaki kodu giriyorum öle onalıyor bunun telefonla alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum mesajı gönderen kurumun v.s sistemıne bağlı olabilir bazılarında mesaj gelince otomatik doğrulama yapıyor ama bazılarındada elle yazıp onaylıyorsun yanlış bilgi vermek istemem araştırmak lazımMerhaba arkadaşlar, örneğin Whatsapp'ta numarayı girdikten sonra doğrulama kodu geliyor ve bunu otomatik giriyor aynı şey banka uygulamaları içinde geçerli fakat bende çalışmıyor nasıl düzeltebilirim acaba?
Uygulamanin cihaz uyumluluguyla alakasi var cihazin uygulamayla uyumlulugu deilPeki sorunun çözümü tam olarak nedir acaba?