Yardım SNE-LX1 8.2.0.141 (C432) yavaşlama

Eyüp B.

Yeni Üye
Cihaz
Mate 20 Lite
Güncelleme konusunda terettut yaşadım fakat güncelledim sonuçta şirket veriyor. Kilit açılırken yavaşlama olduğunu düşünüyorum. Bastığım zaman siyahtan dönüyor yani 1 saniyede felan açılıyor. Siyah ekrandan sonra geliyor. Sizde de yavaşlama var mı?, ve düzeltilir mi?

m8l8th

Paylaşımcı üye
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Güncelleme konusunda terettut yaşadım fakat güncelledim sonuçta şirket veriyor. Kilit açılırken yavaşlama olduğunu düşünüyorum. Bastığım zaman siyahtan dönüyor yani 1 saniyede felan açılıyor. Siyah ekrandan sonra geliyor. Sizde de yavaşlama var mı?, ve düzeltilir mi?
birkaç defa test ettim ama açılış hızında bir değişme yok

ozkan16

Katılımcı Üye
Cihaz
Mate 20 Lite
Bazen yüz tanıma ve parmak iziyle açarken yavaşlama oluyor ancak bu cihazı aldığımdan beri yapıyor 141 e bağlı olan bir şey değil yeniden baslatinca düzeliyor

m8l8th

Paylaşımcı üye
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Bazen yüz tanıma ve parmak iziyle açarken yavaşlama oluyor ancak bu cihazı aldığımdan beri yapıyor 141 e bağlı olan bir şey değil yeniden baslatinca düzeliyor
arkaplanda çok uygulama calısıyorsa, optimize etmediyseniz cihazı hiç, bunlar olağan şeyler

d0gukan

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Kilit ekranı ve normal arkaplanınızı kendi orijinal olan bir duvar kağıdı ile değiştirir misiniz? Ayrıca bununla birlikte ana sayfanızda widget varsa hepsini kaldırın ve çekmece stiline geçin. Fark olacak mı olmayacak mı sonuç paylaşırsanız sevinirim.