K Kraltes99 Yeni Üye 18 Haz 2018 #1 Beyler sizce redmi 5 plus mı yoksa p9 lite 2017 mi ? Yorumlarınızı bekliyorum.
E Efe Huawei Team Kurucu CoAdmin Cihaz Mate 20 Pro 18 Haz 2018 #2 Kraltes99' Alıntı: Beyler sizce redmi 5 plus mı yoksa p9 lite 2017 mi ? Yorumlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Rermi 5plus lite p9dan daha iyi
Kraltes99' Alıntı: Beyler sizce redmi 5 plus mı yoksa p9 lite 2017 mi ? Yorumlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Rermi 5plus lite p9dan daha iyi
K Kraltes99 Yeni Üye 18 Haz 2018 #3 efe' Alıntı: Rermi 5plus lite p9dan daha iyi Genişletmek için tıkla ... ama tasarım şıklık ve kamera p9 lite 2017`den daha iyi buda beni cezbediyor açıkçası.
efe' Alıntı: Rermi 5plus lite p9dan daha iyi Genişletmek için tıkla ... ama tasarım şıklık ve kamera p9 lite 2017`den daha iyi buda beni cezbediyor açıkçası.
E Efe Huawei Team Kurucu CoAdmin Cihaz Mate 20 Pro 18 Haz 2018 #4 Kraltes99' Alıntı: ama tasarım şıklık ve kamera p9 lite 2017`den daha iyi buda beni cezbediyor açıkçası. Genişletmek için tıkla ... 4000 mAh bataryasi var redminin birde kamera megapikselleri ayni lite serileri her zaman mate ve prodan düşük kameraya sahiptir Redmi 5 ultra hd 4 k video ceker p9 lite full hd ceker Snapdragon islemci gayet guzel ben olsam redmi note alirdim
Kraltes99' Alıntı: ama tasarım şıklık ve kamera p9 lite 2017`den daha iyi buda beni cezbediyor açıkçası. Genişletmek için tıkla ... 4000 mAh bataryasi var redminin birde kamera megapikselleri ayni lite serileri her zaman mate ve prodan düşük kameraya sahiptir Redmi 5 ultra hd 4 k video ceker p9 lite full hd ceker Snapdragon islemci gayet guzel ben olsam redmi note alirdim
K Kraltes99 Yeni Üye 18 Haz 2018 #5 efe' Alıntı: 4000 mAh bataryasi var redminin birde kamera megapikselleri ayni lite serileri her zaman mate ve prodan düşük kameraya sahiptir Redmi 5 ultra hd 4 k video ceker p9 lite full hd ceker Snapdragon islemci gayet guzel ben olsam redmi note alirdim Genişletmek için tıkla ... redmi 5 plus ile redmi note ayrı versiyonmu ?
efe' Alıntı: 4000 mAh bataryasi var redminin birde kamera megapikselleri ayni lite serileri her zaman mate ve prodan düşük kameraya sahiptir Redmi 5 ultra hd 4 k video ceker p9 lite full hd ceker Snapdragon islemci gayet guzel ben olsam redmi note alirdim Genişletmek için tıkla ... redmi 5 plus ile redmi note ayrı versiyonmu ?
E Efe Huawei Team Kurucu CoAdmin Cihaz Mate 20 Pro 1 Tem 2018 #6 Kraltes99' Alıntı: redmi 5 plus ile redmi note ayrı versiyonmu ? Genişletmek için tıkla ... Evet ikisi ayri telefon
Kraltes99' Alıntı: redmi 5 plus ile redmi note ayrı versiyonmu ? Genişletmek için tıkla ... Evet ikisi ayri telefon