Telefonum açılmıyor(Huawei Y7 2018- LDN-L01)

usaleski

Yeni Üye
Cihaz
Y7
Ne yaptıysam olmadı. Telefon nemli ortamda kaldı ve nem problemini çözdüm fakat sürekli telefon açılıp kapanıyordu bende pilini çıkartıp tekrar taktım. Pili taktıktan sonra telefon açılırken wipe data yazan kısım geliyor. Pc ye kablosuyla bağladım bu seferde erecovery menüsü geliyor wifi a bağlayarak yapmaya çalışınca fail hatası verdi. Forumlardan adb fastboot gibi konuları denedim ama telefonu ses kısma ile pc ye bağladığımda tekrar erecovery kısmı geliyor. Herhangi bir çözümü olan varsa yazabilirse sevinirim. Malum 4 gün boyunca evdeyiz ve telefoncuya götüremicem :(

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Cihazı şarja veya PC ye bağlamadan direk güç düğmesine basınca aciliyormu açılıyorsa hangi modda kalıyor

usaleski

Yeni Üye
Cihaz
Y7
Açılıyor 3 seçenek çıkıyor. Reboot, Wipe all ve wipe cache. Pc'ye ya da sarja bağlayınca ise recovery, wipe all, reboot ve shutdown çıkıyor. Bu şekilde oluyor. Her şeyi denedim fakat çözüm bulamadım şuan kapalı bir şekilde bıraktım.

usaleski

Yeni Üye
Cihaz
Y7
Sd karta internetten bulduğum stock rom u indirdim yüklemeyi denedim fakat o şekilde de olmadı

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Burda esas amaç cihazın sorunu yazılımsal mi donanımsal mi onu öğrenmek her ikiside olabilir açıklamanızda nemden bahsediyorsunuz cihaz uzun süre nemli ortamda kaldimi oksitlenmeye neden olabilir oksitlenmede ana karta zarar verebilir cihaz elimizde olmadığı için uzaktan net bir şeyde söylemiyorum hangi yazılımı indirdiniz uygun yazılımmi sadece dload klasörünü mu olduğu gibi SD karta kopyalayadiniz

usaleski

Yeni Üye
Cihaz
Y7
Gece cam kenarına bırakmışım ekranı ıslaktı sabah baktığımda içini açınca pek ıslak yeri yoktu ama dediğiniz gibi anakart ta sıkıntı olabilir. Sd kartın içine dload klasörü oluşturup update.app isimli dosyayı içine attım. Sanırım huawei firmware sayfasından indirdim telefona uyumlu(Direk sürümü yazınca çıktı)

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Gece cam kenarına bırakmışım ekranı ıslaktı sabah baktığımda içini açınca pek ıslak yeri yoktu ama dediğiniz gibi anakart ta sıkıntı olabilir. Sd kartın içine dload klasörü oluşturup update.app isimli dosyayı içine attım. Sanırım huawei firmware sayfasından indirdim telefona uyumlu(Direk sürümü yazınca çıktı)
Cihazın derleme numarasını biliyormusunuz LDN-L01 yazmışsınız ama bölge kodunu android sürümünu yazmamissiniz biliyorsanız yazılım konusunda size yardımcı olabilirim

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Update.app PC den programla yazılım atmak için kullanılan dosyadır bizim berdigimiz yazılımlarda dload klasörü hazır bir şekilde yazılımın içinde bulunur sadece Dload klasörünü SD karta kopyalamaniz yeterlidir ve yazılımın içinde update_sd.zip dosyası bulunur ki SD kart için uygundur

usaleski

Yeni Üye
Cihaz
Y7
Açıkçası net bilgim yok. Daha önce başıma gelmedi böyle bir şey bende araştırma yapmadım hiç. Onu nasıl kontrol edebiliriz. Not: Adb fastboot çalışmıyor

usaleski

Yeni Üye
Cihaz
Y7
Update.app PC den programla yazılım atmak için kullanılan dosyadır bizim berdigimiz yazılımlarda dload klasörü hazır bir şekilde yazılımın içinde bulunur sadece Dload klasörünü SD karta kopyalamaniz yeterlidir ve yazılımın içinde update_sd.zip dosyası bulunur ki SD kart için uygundur
Sizin elinizde var mı herhangi bir yazılım dediğim gibi sadece LDN-L01 i biliyorum

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Sizin elinizde var mı herhangi bir yazılım dediğim gibi sadece LDN-L01 i biliyorum
LDN-L01 den sonra c432 c185 gibi bölge kodu yazar örnek veriyorum onu bilmeden size uygun yazılımı veremem birde cihazda kaç sürümü yüklüydü android 8 mi yoksa 9 mu erecovery modda wi-fi den bağlandığınız zaman yazmıyor mu