Yardım telefonumu nasıl tekrar güncelleeyebilirim.

zero

Yeni Üye
Cihaz
P Smart 2019
merhaba 15 yaşında çok meraklı bir salak olduğum için birşeyleri kurcalamadan duramıyorum.
telefonumun sürümü aslında emuı 12 idi ama ben sadece merakımdan hisuite ile sümünü 9'a indirdim. ve şimdi eski haline çeviremiyorum. herşeyi denedim ama olmadı.
güncellemeye çalışıyorum ama sürümünüz güncel diyo ne yapmalıyım??

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
merhaba 15 yaşında çok meraklı bir salak olduğum için birşeyleri kurcalamadan duramıyorum.
telefonumun sürümü aslında emuı 12 idi ama ben sadece merakımdan hisuite ile sümünü 9'a indirdim. ve şimdi eski haline çeviremiyorum. herşeyi denedim ama olmadı.
güncellemeye çalışıyorum ama sürümünüz güncel diyo ne yapmalıyım??
Telefonu kapat ses açma düğmesine basılı tut ve şarja tak 10 saniye kdr bekle recovery mod gelecektir download latest version and recovery seçeneğine tıklayın ve wifi bağlayın son sürümü görüp indirecektir veya güncelleme hatası verecektir.

zero

Yeni Üye
Cihaz
P Smart 2019
Telefonu kapat ses açma düğmesine basılı tut ve şarja tak 10 saniye kdr bekle recovery mod gelecektir download latest version and recovery seçeneğine tıklayın ve wifi bağlayın son sürümü görüp indirecektir veya güncelleme hatası verecektir.
Neyse abi yinede sağol denemiştim zaten olmamıştı.telefona yazılım yükliyim derken yanlış yazılım yüklemişim herhalde telefon bozuldu açılmadı. 7 plus satın aldım onu kullanıyorum. aklım hala huawei telefonumda.bir umut var açılıcak inanıyorum.