Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar ,ister huaweinin tema mağazasi olsun istersede dışardan yükledim temalar olsun menu ikonlar kilit ekrani falan değişiyor ama üstdeki batarya ikonu ve ayarlar kismindaki ikonlar değişmiyor.sorun ne ola bilirki?
Bazı tema paketleri görsellerinde bahsettiğiniz ikonları değiştirdiğini göstersede aslında yanıltıyor bu içerikleri bulunmamakta. Birkaç değiştiren temaya denk gelmiştim biraz daha yüksek mb olan temalar aslında belli ediyor içeriğini ama garantisi yok tabi rastlarsam burdan link paylaşırım
Bazı tema paketleri görsellerinde bahsettiğiniz ikonları değiştirdiğini göstersede aslında yanıltıyor bu içerikleri bulunmamakta. Birkaç değiştiren temaya denk gelmiştim biraz daha yüksek mb olan temalar aslında belli ediyor içeriğini ama garantisi yok tabi rastlarsam burdan link paylaşırım
evet bende oyüzden sordum belki bende sorun vardir diye ama 40-50mblik temalarda görseller öyle gösteriyor ama kurduğumda bişey çikmiyor,teşekkürler rastlarsan eger link atarsin