K ksmdnz25 Yeni Üye Cihaz Mate 20 Lite 2 May 2019 #1 Huawei temalar da uygulayınca çoğu uygulama ikonu yuvarlak kalıyor. Hepsini kare nasıl yapabilirim yardımcı olacak varmı acaba?
Huawei temalar da uygulayınca çoğu uygulama ikonu yuvarlak kalıyor. Hepsini kare nasıl yapabilirim yardımcı olacak varmı acaba?
sarisin35 Katılımcı Üye Huawei Üyesi Cihaz P20 Lite 2 May 2019 #2 Temalar uygulamasını açın ben yazan bölümü tıklayıp özelleştirmeyi tıklayın orda simgeler yazar oradan seçip ayarlayabilirsin usta
Temalar uygulamasını açın ben yazan bölümü tıklayıp özelleştirmeyi tıklayın orda simgeler yazar oradan seçip ayarlayabilirsin usta
K ksmdnz25 Yeni Üye Cihaz Mate 20 Lite 2 May 2019 #3 sarisin35' Alıntı: Temalar uygulamasını açın ben yazan bölümü tıklayıp özelleştirmeyi tıklayın orda simgeler yazar oradan seçip ayarlayabilirsin usta Genişletmek için tıkla ... Yapıyorum ama Chrome simgesinden tutun çoğu simge olmuyor yine olmadı halbuki ön izlemelerde hepsi kare simgelerin ama değişmiyor ekranda..
sarisin35' Alıntı: Temalar uygulamasını açın ben yazan bölümü tıklayıp özelleştirmeyi tıklayın orda simgeler yazar oradan seçip ayarlayabilirsin usta Genişletmek için tıkla ... Yapıyorum ama Chrome simgesinden tutun çoğu simge olmuyor yine olmadı halbuki ön izlemelerde hepsi kare simgelerin ama değişmiyor ekranda..
Punch Paylaşımcı üye Huawei Üyesi Cihaz Mate 20 Lite 2 May 2019 #4 ksmdnz25' Alıntı: Yapıyorum ama Chrome simgesinden tutun çoğu simge olmuyor yine olmadı halbuki ön izlemelerde hepsi kare simgelerin ama değişmiyor ekranda.. Genişletmek için tıkla ... Eğer bunu sorun olarak görüyorsanız telefonu açıp kapamanızı öneririm senk. açısından daha fazla verim alırsınız.
ksmdnz25' Alıntı: Yapıyorum ama Chrome simgesinden tutun çoğu simge olmuyor yine olmadı halbuki ön izlemelerde hepsi kare simgelerin ama değişmiyor ekranda.. Genişletmek için tıkla ... Eğer bunu sorun olarak görüyorsanız telefonu açıp kapamanızı öneririm senk. açısından daha fazla verim alırsınız.