Aralık sonu veya martta kesin çıkacak testler yapılıyormuş felan.Nedir emui 10 da durum
Başka bu sorunu yaşayan varmi. Yurdu dışı mı sizin ki o sorun olabilir veya imei atılmış mi aldınızYaw kalibirasyon sensör işi ne oldu
Hocam yurtdısı imeili eski telin sürüm 9 1 228Başka bu sorunu yaşayan varmi. Yurdu dışı mı sizin ki o sorun olabilir veya imei atılmış mi aldınız
Orjinal roma dönmesi lazım geçen biri yazmıştı servis yapmış ane lx1 ane lx2 veya tersi olmuş sorun oradaymisHocam yurtdısı imeili eski telin sürüm 9 1 228
Yani ben yapabilir miyim hocam ane lx 2yüklesem olur mu yada yetkili bayi ne kadara yaparOrjinal roma dönmesi lazım geçen biri yazmıştı servis yapmış ane lx1 ane lx2 veya tersi olmuş sorun oradaymis
Reis bi sor birkaç yere ama geçen geçti forumda bu büyük ihtimalle sorun buradaYani ben yapabilir miyim hocam ane lx 2yüklesem olur mu yada yetkili bayi ne kadara yapar
Hocam burda kimse risk alıp yapamıyor bana kaldı sanırım ane lx2 romu yüklesem olur mu yetkili servis bulamıyorum bulsam burdaYani ben yapabilir miyim hocam ane lx 2yüklesem olur mu yada yetkili bayi ne kadara yapar
Hocam burda kimse risk alıp yapamıyor bana kaldı sanırım ane lx2 romu yüklesem olur mu yetkili servis bulamıyorum bulsam burda