S Shaman Yeni Üye 29 Kas 2018 #1 Merhaba p smarttan yeni aldım , video çektiğimde müzik sesleri tiz olarak geliyor ve dış ses çok geliyor ne yapabilirim yardım lütfen
Merhaba p smarttan yeni aldım , video çektiğimde müzik sesleri tiz olarak geliyor ve dış ses çok geliyor ne yapabilirim yardım lütfen
Huawei Yeniden Huawei Yönetici Emui Expert Kurucu Cihaz P20 Pro 29 Kas 2018 #2 Shaman' Alıntı: Merhaba p smarttan yeni aldım , video çektiğimde müzik sesleri tiz olarak geliyor ve dış ses çok geliyor ne yapabilirim yardım lütfen Genişletmek için tıkla ... Ornek youtube video yukleyip atabilirmisiniz bakalim
Shaman' Alıntı: Merhaba p smarttan yeni aldım , video çektiğimde müzik sesleri tiz olarak geliyor ve dış ses çok geliyor ne yapabilirim yardım lütfen Genişletmek için tıkla ... Ornek youtube video yukleyip atabilirmisiniz bakalim
E emindiken Yeni Üye Cihaz P smart 14 Tem 2019 #3 Shaman' Alıntı: Merhaba p smarttan yeni aldım , video çektiğimde müzik sesleri tiz olarak geliyor ve dış ses çok geliyor ne yapabilirim yardım lütfen Genişletmek için tıkla ... aynı sorun bende de var çözümünü bulamadım yardımcı olacak birisi var mı ?
Shaman' Alıntı: Merhaba p smarttan yeni aldım , video çektiğimde müzik sesleri tiz olarak geliyor ve dış ses çok geliyor ne yapabilirim yardım lütfen Genişletmek için tıkla ... aynı sorun bende de var çözümünü bulamadım yardımcı olacak birisi var mı ?