O Osman5689 Huawei üyesi Huawei Üyesi Cihaz P20 Lite 14 Tem 2019 #1 Bu konu hakkında bilgi verirmisiniz. Call+ nedir. Canlı video aynı Samsung larda ki gibimi çalışıyor.
Bu konu hakkında bilgi verirmisiniz. Call+ nedir. Canlı video aynı Samsung larda ki gibimi çalışıyor.
O Osman5689 Huawei üyesi Huawei Üyesi Cihaz P20 Lite 14 Tem 2019 #3 Ahmet2677' Alıntı: Dene reis Genişletmek için tıkla ... Olmıyorki etrafımda hem Vodafone olan hemde volte olan kişi yok. Deneyemiyorum
Ahmet2677' Alıntı: Dene reis Genişletmek için tıkla ... Olmıyorki etrafımda hem Vodafone olan hemde volte olan kişi yok. Deneyemiyorum
Ahmet2677 Huawei Fan Destek Ekibi Huawei Üyesi Cihaz P20 Lite 14 Tem 2019 #4 Osman5689' Alıntı: Olmıyorki etrafımda hem Vodafone olan hemde volte olan kişi yok. Deneyemiyorum Genişletmek için tıkla ... Volte yazıp netten bakabilirsin hd ses kalitesi sunuyor sanırım
Osman5689' Alıntı: Olmıyorki etrafımda hem Vodafone olan hemde volte olan kişi yok. Deneyemiyorum Genişletmek için tıkla ... Volte yazıp netten bakabilirsin hd ses kalitesi sunuyor sanırım