Volte sorunu

kayalar53

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Arkadaşlar hattım turktelekom kullandığım telefon p20 lite iki gün önce 178 güncellemesi geldi yükledim ayarlarda volte gelmiş ama ekranda görünmüyor turkcell hattı takınca volte geliyor ekrana dolayısıyla turktelekom müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım onların sisteminde benim p20 lite pyramid 6100 olarak görünüyor cıhazım yurtdışı güncellemeleride alıyor bu durumla karşılaşan arkadaşlar varmı aramızda bilgi paylaşırsanız aydınlanmış oluruz

Huawei

Yeniden Huawei
Yönetici
Kurucu
Cihaz
P20 Pro
Arkadaşlar hattım turktelekom kullandığım telefon p20 lite iki gün önce 178 güncellemesi geldi yükledim ayarlarda volte gelmiş ama ekranda görünmüyor turkcell hattı takınca volte geliyor ekrana dolayısıyla turktelekom müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım onların sisteminde benim p20 lite pyramid 6100 olarak görünüyor cıhazım yurtdışı güncellemeleride alıyor bu durumla karşılaşan arkadaşlar varmı aramızda bilgi paylaşırsanız aydınlanmış oluruz
Turk telekomun Volte destegi yok Turkcell ve vodafonun var diye biliyorum.

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
eğer imei repair işlemi yapılmışsa pyramıd 6100 imesi atılmış o yuzden türktelekom hattınızda öle gözüküyor olabilir...!

m8l8th

Paylaşımcı üye
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Kafama takılan neden benim cihaz pyramid 6100 olarak görünüyor sistemlerinde
pyramid 6100 modeli dandik çift hatlı çin malı bir döküntü. telefonu kaydettirmek yerine imei attırdıysan normaldir. iphone imeisi atacak halleri yok. orijinal imeisini kaybetmediysen onu işlettirmende fayda var

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
pyramid 6100 modeli dandik çift hatlı çin malı bir döküntü. telefonu kaydettirmek yerine imei attırdıysan normaldir. iphone imeisi atacak halleri yok. orijinal imeisini kaybetmediysen onu işlettirmende fayda var
Kayıt parası 600-700 TL cıvarı huawei p20 lite ıcın degmez su anki fiyatı belli telefonun kayıt ucretı bu kdr ucuk olmasa 100-150 TL arası olsa millet bu yollara bas vurmaz

kayalar53

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
orjinal imei nerden bulacağız, ikinciel aldım cıhazı ben sadece kutusu var elimde

suerwooofer

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
İzin vermemiş olabilirmisin,
VOLTE yazıp 5555'e mesaj gönder istersen, izin vermediysen aktif hale gelir.