Soru Volte

Gucarsahin10

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Hangi operatör? Bende Türk Telekom var da bir türlü volteyi açamadım mesaj attım Türk Telekoma faturalı hatlarda kullanılıyormuş doğru mu acaba ?

kayalar53

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Bende türktelekom kullanıyorum bendede çıkmıyor müşteri hizmetlerini aradım sistemde benşm p20 lite pyramid 6100 olarak görünüyor ama türkcell hatta volte geliyor ekrana bu durumla karşılalan varmıdır acaba bilgi paylaşırsanız sevinirim

sarisin35

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
2 ay önce hattımı Türk Telekomdan Vodafone taşıdım cihaz destekliyor ama Türk Telekom cihazınız desteklemiyor diye işten kendini sıyırıyor Vodafonede kullanıyorum şuan

sarisin35

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Hangi operatör? Bende Türk Telekom var da bir türlü volteyi açamadım mesaj attım Türk Telekoma faturalı hatlarda kullanılıyormuş doğru mu acaba ?
Faturalı faturasız fark etmiyor hiç bi şekilde operatör desteklemiyor. Vodafone geçtim destekliyor sorunsuz şekilde

Gucarsahin10

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Bende türktelekom kullanıyorum bendede çıkmıyor müşteri hizmetlerini aradım sistemde benşm p20 lite pyramid 6100 olarak görünüyor ama türkcell hatta volte geliyor ekrana bu durumla karşılalan varmıdır acaba bilgi paylaşırsanız sevinirim
Ben Turkcellden Turk Telekoma geçtim türkcellde cihazınız desteklemiyor dedi Türk Telekomda hattınızın faturalı olması gerekiyor dedi

sarisin35

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Faturalıydi Türk Telekomda hattım hiç bi şekilde desteklemiyor sadece Vodafone destekliyor demekki

yergun02

Paylaşımcı üye
Cihaz
Mate 20 Lite
sorun telefonlarda operatörlerde değil çünkü her telefon volteyı desteklemiyor bildiğim kadarıyla örneğin ben huwaei mate 20 lite 5555'e volte kısa mesaj gönderdim hatıma tanımlama yapıldı abonelik tamam ama ortalıkta volte yok ve baktım ki huwaeinin tüm serilerini desteklemiyor bilmem yanılıyormuyum.

ademoyuklu

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
aynı cihazdan arkadaşım da da var turkcell kullnıyor ama onda volte açık yazıyor bende de açık ama desteklemiyor diyor saçmalık bu