- Cihaz
- P20 Lite
Arkadaşlar volte hizmetini kullanan var mı p20 lite da?
Faturalı faturasız fark etmiyor hiç bi şekilde operatör desteklemiyor. Vodafone geçtim destekliyor sorunsuz şekildeHangi operatör? Bende Türk Telekom var da bir türlü volteyi açamadım mesaj attım Türk Telekoma faturalı hatlarda kullanılıyormuş doğru mu acaba ?
Ben Turkcellden Turk Telekoma geçtim türkcellde cihazınız desteklemiyor dedi Türk Telekomda hattınızın faturalı olması gerekiyor dediBende türktelekom kullanıyorum bendede çıkmıyor müşteri hizmetlerini aradım sistemde benşm p20 lite pyramid 6100 olarak görünüyor ama türkcell hatta volte geliyor ekrana bu durumla karşılalan varmıdır acaba bilgi paylaşırsanız sevinirim
İki hat kull@nıyorum biri turkcell diğeri turktrlekom turkcelli seçince geliyor volte turk telekomu seçince gelmiyorFaturalıydi Türk Telekomda hattım hiç bi şekilde desteklemiyor sadece Vodafone destekliyor demekki
Cihazlık sorun yok demek sorun operatörlerde.İki hat kull@nıyorum biri turkcell diğeri turktrlekom turkcelli seçince geliyor volte turk telekomu seçince gelmiyor