Yardım WhatsApp bildirimleri gelmiyor kendim girince bakabiliyorum.

Osman5689

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
WhatsApp bildirimleri gelmiyor. Uygulamada otomatik ayar var yani arka planda çalışabiliyor. Manuel olarak kapalı değil ama bildirim gelmiyor. Android 9 dan sonra oldu

Son düzenleme:

Ahmet2677

Huawei Fan
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Wp ayarlar dan yüksek öncelikli yap + ayarlar bildirim ayarlarindanda aynı şekilde full yap hepsini sessizdeyse iptal et kapat aç bakalım m

sarisin35

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Wp ayarlar dan yüksek öncelikli yap + ayarlar bildirim ayarlarindanda aynı şekilde full yap hepsini sessizdeyse iptal et kapat aç bakalım m
Sadece wp için denedim yine olmadı sorun tüm uğurlamalar için var anlayamadım bi türlü olmadı yarın mavibahce servise gidicem baktiricam

sarisin35

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Hayır oda kapalı var bi ince ayarı ama bakınıyorum çözücem

Kuzeyogi

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Sorun bende de vardı bir türlü çözemedim herşeyi denedim. Cihazın yedeğini alıp android 9 a güncelledim WhatsApp ı yeniden yükleyince düzeldi. Başka bir çaresi yok boşuna uğraşmayın

ademoyuklu

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
sorun whatsapp da arkadaşlar samsunglardada aynı huawei dede aynı çözemedik gitti. whatshapp bildiriyoruz ama nafile.
whatsapp bısuness kursak düzelir mi ?

RİCHT47

Yeni Üye
Cihaz
Mate 20 Lite
telefonu güncelledikten sonra bildirimler geliyor ancak içine görmeden önizlemeyi göremiyorsunuz

byyasin

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Android 8den sonra tüm uygulamalarda Notification Channel diye bi sistem getirdiler ondan sonra tüm yazılımlarda sorun çıkmaya başladı. Uygulamayı kaldırıp yüklemezsen channellar refresh olmuyor o yüzdende bildirim doğru düzgün gelmiyor. Whatsapp'ın yedeğini alın ve kaldırıp tekrar yükleyin muhtemelen sorun düzelecektir. @Kuzeyogi de öyle düzeltmiş anladığım kadarıyla.