y7 2018 ldn l01

ZEKİ1981

Yeni Üye
Cihaz
Y7
merhaba huawei y7 2018 cihaz fastboot rescue mode ekranında kalıyor
altta yeşil yazı ile phone locked ve frp lock yazıyor cihaz hiç kapanmıyor tüm tuş kombinasyonları ve sd karta dload klasörüne yalım indirip ses açma kapama ve power tuşuna basarak yazılım atmayı denedim olmuyor bu konuda destek verebilecek olan varmı?

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
merhaba huawei y7 2018 cihaz fastboot rescue mode ekranında kalıyor
altta yeşil yazı ile phone locked ve frp lock yazıyor cihaz hiç kapanmıyor tüm tuş kombinasyonları ve sd karta dload klasörüne yalım indirip ses açma kapama ve power tuşuna basarak yazılım atmayı denedim olmuyor bu konuda destek verebilecek olan varmı?
Cihaz açıldığı zaman direk fastboot modda mi kalıyor nasıl bu hale geldi

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Anla
evet açıldığı zaman drek bu ekrana geliyor tam bilmiyorum yengemin telefon durduk yere diyor ama mümkün değil tabi
Anladım SD kartla yükleme yapabilmek için cihazın tamamen kapanmasi lazım fastboot modda power tuşuna bastiginiz zaman cihazda değişen bir şey olmuyor doğrumu cihaz yine fastboot modda kalıyor normal olarak açılmıyor veya tamamen kapanmıyor

ZEKİ1981

Yeni Üye
Cihaz
Y7
Anla Anladım SD kartla yükleme yapabilmek için cihazın tamamen kapanmasi lazım fastboot modda power tuşuna bastiginiz zaman cihazda değişen bir şey olmuyor doğrumu cihaz yine fastboot modda kalıyor normal olarak açılmıyor veya tamamen kapanmıyor

reset atıyor yine aynı ekrana geliyor bu ekranda ses tuşlarına basılı tutup power tuşuna basarsam huawei yazısı gelip döngüye giriyor

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
reset atıyor yine aynı ekrana geliyor bu ekranda ses tuşlarına basılı tutup power tuşuna basarsam huawei yazısı gelip döngüye giriyor
Anladım benden size tavsiye cihazı çok kurcalamayin bu cihazlara fastboot modda yazılım atan araçlar var ama maalesef bunlar ücretli araçlar ve genelde cep telefonu tamiri yapan yerlerde olur cihazı yazılım işiyle uğraşan bir telefoncuya gotureceksiniz fastboot modda cihaz hakkında gerekli bilgileri alabilir android sürümü bölge kodu vs sonra elinde varsa özellikle eft tool bu iş için iyi fastboot modda uygun yazılımı yuklerse büyük ihtimalle cihaz açılacaktır

ZEKİ1981

Yeni Üye
Cihaz
Y7
Anladım benden size tavsiye cihazı çok kurcalamayin bu cihazlara fastboot modda yazılım atan araçlar var ama maalesef bunlar ücretli araçlar ve genelde cep telefonu tamiri yapan yerlerde olur cihazı yazılım işiyle uğraşan bir telefoncuya gotureceksiniz fastboot modda cihaz hakkında gerekli bilgileri alabilir android sürümü bölge kodu vs sonra elinde varsa özellikle eft tool bu iş için iyi fastboot modda uygun yazılımı yuklerse büyük ihtimalle cihaz açılacaktır
eft tool yazılımı için link verebilirmisiniz?
onunla bir deneyeyim.
birde forumda bu cihaza ait stock rom varmı?
yada sd karttan yüklemek için indirdiğim rom u eft ile yükleyebilirmiyim?

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Bunlar ücretli araçlar cihaz tamamen kapansaydi veya erecovery moda girseydi yardımcı olabilirdim anlattiginiza göre cihaza fastboot dışında herhangi bir işlem yapılmıyor fastboot modda yazılım yüklemek içinde eft,hcu,sigma gibi ücretli araçlar olmasi lazım cihaz durduk yere fastboot modda girmez donanımsal bir sorun yok ise büyük ihtimalle yazılım fln atılmıştır

ZEKİ1981

Yeni Üye
Cihaz
Y7
Bunlar ücretli araçlar cihaz tamamen kapansaydi veya erecovery moda girseydi yardımcı olabilirdim anlattiginiza göre cihaza fastboot dışında herhangi bir işlem yapılmıyor fastboot modda yazılım yüklemek içinde eft,hcu,sigma gibi ücretli araçlar olmasi lazım cihaz durduk yere fastboot modda girmez donanımsal bir sorun yok ise büyük ihtimalle yazılım fln atılmıştır

anladım bu yazılımın ücreti ne kadar bilginiz varmı?
birde link verirseniz sevinirim.

desteğiniz için teşekkürler.

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
anladım bu yazılımın ücreti ne kadar bilginiz varmı?
birde link verirseniz sevinirim.

desteğiniz için teşekkürler.
Hcu da kredi sistemi var ama kredi alsanız bile alacaginiz kredi fastboot modda yazılım yüklemeyi desteklemez diğer tollarin fiyatını bilmiyorum ama tek seferlik işlem için pahalıya mal olur netten hcu sigma veya eft dongle diye bakarsanız bulursunuz