Yardım Y7 ekran sifresi ve google hesabi sorunu

burhanulu

Yeni Üye
Cihaz
Y7
Herkese iyi günler. Bir yakinimin çocuğunun y7 telefonunu kilitlendi ve ekran şifresi istedi. Şifreyi hatirlamayinca ben de hard reset attım. Bilindiği gibi format sonrasi google hesabı istedi. Şu anda ikisini de bilmediği için telefonu açamıyorum. Bypass metodlarini denedim ancak hiçbirini yapamadım. Bilgisi veya önerisi olan var mı?
Teşekkürler...

Huawei

Yeniden Huawei
Yönetici
Kurucu
Cihaz
P20 Pro
Herkese iyi günler. Bir yakinimin çocuğunun y7 telefonunu kilitlendi ve ekran şifresi istedi. Şifreyi hatirlamayinca ben de hard reset attım. Bilindiği gibi format sonrasi google hesabı istedi. Şu anda ikisini de bilmediği için telefonu açamıyorum. Bypass metodlarini denedim ancak hiçbirini yapamadım. Bilgisi veya önerisi olan var mı?
Teşekkürler...
Telefon hakkında kısmını paylaşırmısınız.

burhanulu

Yeni Üye
Cihaz
Y7
Telefonu kapatıp ardından açarken ses açma ve güç dügmesine basılı tutup recovery moda gelip verileri temizle yaparmısınız
Zaten bu şekilde yaptim. Yani hard reset. Telefon normal acikken cocuk ekran sifresini unutmuştu. Hard reset attigim için google hesabi sifresi de istedi simdi. Iphone daki icloud misali. Netteki bupass yöntemlerini de denedim lakin Olumsuz. Baska bir yöntem var mi bilmiyorum. Aklima tekrar rom yüklemek geliyor ancak nasıl yapılıyor ve işe yarar mi bilmiyorum

Huawei

Yeniden Huawei
Yönetici
Kurucu
Cihaz
P20 Pro
Zaten bu şekilde yaptim. Yani hard reset. Telefon normal acikken cocuk ekran sifresini unutmuştu. Hard reset attigim için google hesabi sifresi de istedi simdi. Iphone daki icloud misali. Netteki bupass yöntemlerini de denedim lakin Olumsuz. Baska bir yöntem var mi bilmiyorum. Aklima tekrar rom yüklemek geliyor ancak nasıl yapılıyor ve işe yarar mi bilmiyorum
surumu kac cihazin 8 ise rom atip kurtarabilirsin

burhanulu

Yeni Üye
Cihaz
Y7
Bu dediginiz dahil tüm yolları denedim nette bulduğum. Yazi yazarken klavye ayarlarına da giremiyorum. Swift key ve google sesle yazma klavyesi var lakin klavye ayar simgesi çıkmıyor. Talkback yöntemi de var ama onda da hakkında sekmesi çıkmıyor. Başka birkaç yol daha var gördüğüm ama deneyenlerin telefonuns olurken, bunda o eristikleri yere erisemiyorum malesef. Sebebi ne bilmiyorum, belki ayni zamanda da ekran şifresini unuttuğundan dolayıdır.
Rom konusuna gelince, oem kilidi aktifken rom atılırsa, tekrar ayni hatayı verir mi acaba?
Bu benzer bişey yazıyordu bi yerde

Ahmet2677

Huawei Fan
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Emui versiyonu 8 evet
Bir yolu vardır yazı yaz üstünü tıkla kopyala vs gelir webde ara de oradan yapılabilir pc ye tak sürümü orada gösterir husuite ile başka yol varmi bilmiyorum ama Türk cihazı ise c432 dir rom lari indir 9.1.0.132 sitede var onu dloadla bi dene olmadi diğer sürümü dene zaten başkada olmaz birisi olacak