Soru yardım

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
slm arkadaşlar cihazım huawei p 20 lite eski sürümü ane lx1 8.0.0.170 (c432) imei reapir işlemi yapıldı şu anki sürümü 8.0.0.046 (0CXB) ama telefonun sürümü cok berbat temalar yok 4.5G yi kullanamıyorum şu an 4G bağlanabiliyorum ve mobil veriyi kapatmama rağmen 4G logosu gitmiyor benzer sorun yaşayan çözenler yardımcı olabilirmi

m8l8th

Paylaşımcı üye
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
slm arkadaşlar cihazım huawei p 20 lite eski sürümü ane lx1 8.0.0.170 (c432) imei reapir işlemi yapıldı şu anki sürümü 8.0.0.046 (0CXB) ama telefonun sürümü cok berbat temalar cok 4.5G yi kullanamıyorum şu an 4G bağlanabiliyorum ve mobil veriyi kapatmama rağmen 4G logosu gitmiyor benzer sorun yaşayan çözenler yardımcı olabilirmi
bu işlemi kime yaptirdiniz?

m8l8th

Paylaşımcı üye
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
telefoncuya yaptırdım kendım yapmadım
keşke huawei servise yollasaydınız. sistem güncelleme sekmesine girip sağ üstteki 3 noktaya tıklayarak en son sürümü indir seçeneğini seçip dener misiniz, güncelleme alıp almadığını bildirin.

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
ikisinide denedım normal güncellemeyı hemde en yenı tam pekti indir kısmından ikisindede güncelleme yok diyor kendı sürümünde de sıkıntılıydı zaten oto döndürme sensörü calışmıyordu oyunlardada sağ sol yönlendirme calışmıyordu ve adım sayar acık olmasına rağmen kilit ekranında gözükmüyordu yenı sürümle sensör düzeldi ama adım sayar yine gözükmüyor ama şimdide 4.5G ve temalar sorunu yaşıyorum

Son düzenleme:

m8l8th

Paylaşımcı üye
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
dikkat ettiyseniz telefonunuzun hangi bölgeye ait oldugunu gösteren kısım da değişmiş. c432 iken OCXB olmuş. servise göndermenizde fayda var.
ikisinide denedım normal güncellemeyı hemde en yenı tam pekti indir kısmından ikisindede güncelleme yok diyor

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Firmfare ile yükleme ile ilgili başlık var oradaki işlemleri yaparak uygun yazılımı hisuite üzerinden yap ben de o şekilde yaptım
hocam cok fazla anlamıyorum yapabilirmiyim detaylı anlatım varmı konuyu bulamadım lınk fln varsa veya nasıl yaptığınızı anlatırsanız

Son düzenleme:

d0gukan

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
hocam cok fazla anlamıyorum yapabilirmiyim detaylı anlatım varmı konuyu bulamadım lınk fln varsa veya nasıl yaptığınızı anlatırsanız
HiSuite bilgisayara kurman gereken uygulamadır. Bilgisayarına kurup USB ile telefonunu bilgisayara bağla telefonun ekranı açık olsun ve çıkan onaya evet de. Ardından ilgili menüleri takip ederek telefonuna orijinal yazılımı yükle. Aklına takılan bir soru olursa buradayız :)

ozkan16

Katılımcı Üye
Cihaz
Mate 20 Lite
Yardım isteyen arkadaşın EMUI sürümü ile ilgili bir şikayeti var gibi gözüküyor. Yanlış mı anladım acaba?
Emui sürümüyle alakalı bir şikayet göremedim hocam 4g den şikayetçi temalar yok diyor farklı sıkıntılardan bahsediyor sizmi yanlış okudunuz acaba?