Yahu ne kadar meraklısınız arkadaş güncelleme gelince ne olacak telefon uçuşamı gececek sanki telefonu alıyorsunuz güncelleme için alıyorsunuz güncelleme gelmiş gelmemiş bu kadar niye dert ediyorsunuzu ben anlam veremiyorumKaç aydır mate 20lite için güncelleme bekliyoruz Bi gelemedi sorunca yakında bu nasıl Bi yakınsa kaç aydır gelmedi boşuna oylamayın
Yok bize kızıyor güncellemeyi biz veriyoruz ya bu söylediklerini Huawei duydu çok korktu yarın verir kesinYahu ne kadar meraklısınız arkadaş güncelleme gelince ne olacak telefon uçuşamı gececek sanki telefonu alıyorsunuz güncelleme için alıyorsunuz güncelleme gelmiş gelmemiş bu kadar niye dert ediyorsunuzu ben anlam veremiyorum
isyanları yersiz değil. para verip aldıkları cihazın, üreticileri tarafından güncel tutulması ve daha iyi özelliklerle kullanıcıya sunulmasını herkes ister. ama bu konuyla alakalı çok başlık açıldı, açmadan önce forumu biraz dolaşsalardı açmalarına gerek kalmazdı.Yahu ne kadar meraklısınız arkadaş güncelleme gelince ne olacak telefon uçuşamı gececek sanki telefonu alıyorsunuz güncelleme için alıyorsunuz güncelleme gelmiş gelmemiş bu kadar niye dert ediyorsunuzu ben anlam veremiyorum
EfeYahu ne kadar meraklısınız arkadaş güncelleme gelince ne olacak telefon uçuşamı gececek sanki telefonu alıyorsunuz güncelleme için alıyorsunuz güncelleme gelmiş gelmemiş bu kadar niye dert ediyorsunuzu ben anlam veremiyorum
Kardeşim ilgileniyorsanız bakma burada boş yapaYahu ne kadar meraklısınız arkadaş güncelleme gelince ne olacak telefon uçuşamı gececek sanki telefonu alıyorsunuz güncelleme için alıyorsunuz güncelleme gelmiş gelmemiş bu kadar niye dert ediyorsunuzu ben anlam veremiyorum
önce forumu araştırıp yazı yazmaları gerekiyor. adam telefon almış bi güncelleme gelmiyor diye bas bas bagırıyor yahu elindeki. telefon guncelleme alsa atomumu parçalayacaksın.isyanları yersiz değil. para verip aldıkları cihazın, üreticileri tarafından güncel tutulması ve daha iyi özelliklerle kullanıcıya sunulmasını herkes ister. ama bu konuyla alakalı çok başlık açıldı, açmadan önce forumu biraz dolaşsalardı açmalarına gerek kalmazdı.
Düzgün yorum yap.Efe
Kardeşim ilgileniyorsanız bakma burada boş yapa
kullanıcının bileceği iş. ister atom parcalar ister parcalamazönce forumu araştırıp yazı yazmaları gerekiyor. adam telefon almış bi güncelleme gelmiyor diye bas bas bagırıyor yahu elindeki. telefon guncelleme alsa atomumu parçalayacaksın.
Biz moderator degilizki hocamModerator arkadaşlar sizin burada tansiyonu dusurmeniz lazım birbinizle atisiyorsunuz![]()
Destek ekibindensiniz neticede size bir görev verildi buradaBiz moderator degilizki hocam![]()
TamamdirOlayi uzatmayin destek ekibi yetkilileri .
Buyuk ihtimal onumuzdeki ay guncelleme gelmis olacaktirKaç aydır mate 20lite için güncelleme bekliyoruz Bi gelemedi sorunca yakında bu nasıl Bi yakınsa kaç aydır gelmedi boşuna oylamayın