Soru Yurtdışı imei repair Li imei gitmeden Nasıl emui 9 yapabilirm.!

P20 Lite

Yeni Üye
Cihaz
P20 Lite
Öncelikle İyi Günler kolay gelsin Herkeze Telefonum P20 lite Yurtdışı hediye geldi ve bende imei Repair sürümünü emui 8.0.0.046(0cxb)attım bir arkadaş aynı şekil emui 9 yaptı imei li gitti ben nasıl yapacam imei gitmeden 1 2 yerede sordum dediler güvenlik yaması var emui 9 da imei gidebilr bi çözüm sunarsanız şimdiden teşekkür ederim admin.

ahmetbey

Yeni Üye
Cihaz
P20 Lite
üstadım bende 9 sürümüne güncelleme aldım ve atılan imei gitti telefon kapatılacaktır diye mesaj geldi bunu nasıl halledebilirim yardımcı olursan çok memnun olurum

P20 Lite

Yeni Üye
Cihaz
P20 Lite
BirıncısıBu telefona guncelleme gelmez cunku derleme surumu degısmıs çözumu var ıkıncisi benim de telefonum yurt dısı ımeı repair li defalarca guncelleme aldım hatta 9 surumunude aldım ımeıye hıc Bi şey olmadı
Yaw kardeşim Bana çözümünü söyle imeil gitmeden emui 9 a nasıl yukseltebilirim madem yaptın bizede söyle bak benmki(0CXB)YARDIMCI OLUN ÇÖZÜMÜ SÖYLEYİN NASIL YAPACAZ

P20 Lite

Yeni Üye
Cihaz
P20 Lite
BirıncısıBu telefona guncelleme gelmez cunku derleme surumu degısmıs çözumu var ıkıncisi benim de telefonum yurt dısı ımeı repair li defalarca guncelleme aldım hatta 9 surumunude aldım ımeıye hıc Bi şey olmadı
Benim telefonda fotoda gördüğün gibi YURTDIŞI ANE-LX1 YARDIMINI BEKLİYORUM

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
İkiniz ıcınde gecerli genelde ane-lx1 ıse %100 sonuc veriyor 1.telefonunuzu kaptın 2.sarja takın ve hemen ses acma ve guc tusuna aynı anda basılı tutun ekran gelene kadar bekleyin 3. erecovery modu goreceksınız Wi-Fi agına baglan diyoruz telefonunuz orjınal ve son surumunu bulup yuklüyecek ve kendılıgınden acılacak sız hic karısmayın bu işlem wi-fı hızınıza baglı olarak brz zaman alabılır ama sız karışmayın NOT:bu işlemle bir cok arkadas sorununu çözdü ve ımeı veya telefonda herhangi Bi sorunla karsılasmadı ama sorumluluk size aittir.

Son düzenleme:

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
üstadım bende 9 sürümüne güncelleme aldım ve atılan imei gitti telefon kapatılacaktır diye mesaj geldi bunu nasıl halledebilirim yardımcı olursan çok memnun olurum
Dedıgım gıbı benımde telefonum ımeı repairli defalarca guncelleme aldım 9 surumunude aldım herhangi bir mesaj almadım sizınki neden böyle olmus bilmiyorum acıkcası. Elinizde box varsa hcu sıgma key gıbı bunlar genelde ucretlidir ve telefoncularda olur Hisuite uzerınden telefonunuzu 9 surumununden 8 surumunude dusurup cıhazınıza uygun ımeı repair dosyasını bulup tekrar ımeı repair ıslemı yapabılırsınız ama bu seferde 9 surumunu alip guncellersenız tekrar ımei gıdebilir elınızde box yoksa ve bu ıslemlerden ıyı anlamıyorsanız o zmn telefoncuya goturursunuz 30 veya 40 TL gıbı Bi ucretle tekrar ımeı repair ıslemı yapar Baska yolu yok surum yukseltme olayına gelınce konuyu acan arkadas denesın herhangi bır mesaj almazsa ımeı ile ilgili sızde aynı işlemi yaparsınız ımeı repair işleminden sonra tabi

Son düzenleme:

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Dedıgım gıbı benımde telefonum ımeı repairli defalarca guncelleme aldım 9 surumunude aldım herhangi bir mesaj almadım sizınki neden böyle olmus bilmiyorum acıkcası. Elinizde box varsa hcu sıgma key gıbı bunlar genelde ucretlidir ve telefoncularda olur Hisuite uzerınden telefonunuzu 9 surumununden 8 surumunude dusurup cıhazınıza uygun ımeı repair dosyasını bulup tekrar ımeı repair ıslemı yapabılırsınız ama bu seferde 9 surumunu alip guncellersenız tekrar ımei gıdebilir elınızde box yoksa ve bu ıslemlerden ıyı anlamıyorsanız o zmn telefoncuya goturursunuz 30 veya 40 TL gıbı Bi ucretle tekrar ımeı repair ıslemı yapar Baska yolu yok
Bide su an telefona*#06# yazınca repairli ımeımı cıkıyor yoksa orjınalımı mesaj gelebılır ama gıtmemıste olabilir bir telefoncuya goster

Zagorka91

Yeni Üye
Cihaz
P20 Lite
Öncelikle selamlar. Senin sorununun benzeri bendede oldu. Anlatayım. c675 yurtdışı cihaza güncelleme aldım 9.0 oldu fakat imei attırınca sürüm düştü. güncelleme alamadım. ve telefonun sürümü c675ten 092y ye döndü. Telefoncuya geri götürdüm usb yi telefona bagladım sürüm yükseltti ve telefon yine 9.1.0 oldu. imei silinmeside olmadı. eğer telefon sıfırlanarak güncelleme yapsaydı imeide gidebilirdi dedi. Bu şekilde şuan sorunsuz kullanıyorum. Derdinin çözümü telefoncularda 70tl. Kolay gelsin.

fantastic

Yeni Üye
Cihaz
Mate 20 Pro
selam dostlar konuyu hortlatmış olucam ama bende mate 20 pro var emui 9.1.0.346 sürümü yüklü güncelleme geldi yapmadım güncellemeyle imei repair işlemi olmuyor diye duymustum suanki sürüme imei repair yapılabilir mi acaba sonrası telefonu güncellesem sıfırlamadan sorun düzelir mi?

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
selam dostlar konuyu hortlatmış olucam ama bende mate 20 pro var emui 9.1.0.346 sürümü yüklü güncelleme geldi yapmadım güncellemeyle imei repair işlemi olmuyor diye duymustum suanki sürüme imei repair yapılabilir mi acaba sonrası telefonu güncellesem sıfırlamadan sorun düzelir mi?
mallaesef bildiğim kadarıyla şu an mate 20 pro cihazları destekleyen herhangi bir box yok güncelleme yapmamanız iyi aslında güncelleme yaptığınız zaman güvenlik artttırıldığı için boxların desteklemisi zor oluyor ilerleyen zamanlarda ne olur onu bilemem