Öncelikle imei numaranizi kontrol edin kayıtlı mi diye klonlanmış olabilir farklı hat deneyin sorun devam ederse tamire gitmesi lazım sim yuvasındada sorun olabilir.P20 Lite 8.0.0.46 (0CXB) Sim kart algılıyor ama şebeke yok sinyal x oluyor. Wifi sorunsuz çekiyor.
Ama sim kart şebeke gelmiyor.
Yardımcı olur musunuz?
Yurtiçi cihaz
İMEİ orjinal kayıtlı
imei kayıtlı, faturalı zaten. Bugün telefoncuya götürdüm, kendi hattını taktı şebeke geldi. Benim kartı taktık sinyal yok . "senin sim kartında sorun var " dedi. Eve geldim, eşimin sim kartını taktım onda da sinyal yok diyor. (eşim ve benim hatlarımız Vodafone), telefoncunun hattı hangi firma bilmiyorum.Öncelikle imei numaranizi kontrol edin kayıtlı mi diye klonlanmış olabilir farklı hat deneyin sorun devam ederse tamire gitmesi lazım sim yuvasındada sorun olabilir.
Vodafone olmayan bı hat takın bakalım sorun devam edecek mi tuhaf sadece vodafon olan hatlardami bu sorun oluyor.imei kayıtlı, faturalı zaten. Bugün telefoncuya götürdüm, kendi hattını taktı şebeke geldi. Benim kartı taktık sinyal yok . "senin sim kartında sorun var " dedi. Eve geldim, eşimin sim kartını taktım onda da sinyal yok diyor. (eşim ve benim hatlarımız Vodafone), telefoncunun hattı hangi firma bilmiyorum.
Telefonun yazılımını az önce 8.0.0.143 (C432) yaptım . AMA SORUN DEVAM EDİYOR.
yarın başka hattı olan arkadaş bulup deneyeyim inşallahVodafone olmayan bı hat takın bakalım sorun devam edecek mi tuhaf sadece vodafon olan hatlardami bu sorun oluyor.
Cihazı tamirciye göstermeniz lazım eğer sim yuvasından kaynaklı bir sorun ise değişmesi veya tamir edilmesi lazım farklı bir sorun var ise kaynağını bulmak lazım.bugün dışarda bir arkadaşın türk telekom hattın taktım şebeke geldi.
Başka bir arkadaşın vodafone hattını taktım şebeke yok .
Turkcel deneme şansım olmadı.
Ama toplamda 3 farklı vodafone hattını tanımamış oldu.
Vodafone şebekesini algılamıyor özellikle sanki.
Cihazı sifirladiniz mi fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi yapabilirsiniz.Tamirci donanım sağlam demişti dün.
Akşam başka birinin Vodafone kartını taktık onda da aynı "servis yok " diyor.
defalarca sıfırladım . olmuyorC
Cihazı sifirladiniz mi fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi yapabilirsiniz.
İmei kaydıyla ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum öyle olsaydı bütün hatlarda sorun yaşardiniz Vodafone müşteri hizmetleriyle görüşüp sorununuzu söyleyebilirsiniz daha önce karşılaştığım bir sorun olmadığı için kaynağını bilmiyorum burda sorunun esas kaynağını öğrenip ona göre bir çözüm yolu bulmak gerekir.Bugün de tamirciye götürdüm imei silip tekrar yükledi resmi imei numarasını ama yine olmadı