ahmetcan087
Katılımcı Üye
Dün Firmware Findera 9.0 gelmiş p20 Lite
You do not have permission to view link
Giriş yap veya üye ol.
Beta oDün Firmware Findera 9.0 gelmiş p20 Lite
You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.
Biliyorum haber vereyim dedimBeta o
Takmiyoruz kardeşim paylaşma platformu adim adim bilgi veriyoruz rahatsiz oluyorsan bakmassin olur biter.Abi ne taktınız şu güncellemeye, yapınca atom parçalamıcaksınız..
Bu Betanın bizi sevindirecek olan kısmı C432 kodlu cihazlarda gözükmesi. Yani Avrupa. Sevindirici bir haber 1 aya gelir güncelleme.Dün Firmware Findera 9.0 gelmiş p20 Lite
Benim telefon c636 bendede görüküyor 9.0.1C185 ve c461 modellerine de gelmiş bu emui 9 güncellemesi finder firmwarede
bu tarz gönderilere bi' daha atomu mu parcalayacaksın tarzında yorum yapıp ortamı germeyin. bilgilendireceksen bilgilendir, senin de bilgin yoksa ortamı germeye gerek yokAbi ne taktınız şu güncellemeye, yapınca atom parçalamıcaksınız..
Hisiute üzerinden mi yapıyorsunuz güncellemeyi nasıl oluyor firmware uygulaması yüklüyse hisiute kendimi buluyor sürümü yoksa indirip dosyalara fln mi atıyoruzDün Firmware Findera 9.0 gelmiş p20 Lite
Forumda anlatimi var broHisiute üzerinden mi yapıyorsunuz güncellemeyi nasıl oluyor firmware uygulaması yüklüyse hisiute kendimi buluyor sürümü yoksa indirip dosyalara fln mi atıyoruz