Kamillik yapmana gerek yok bence, senin kafanın basmadığı şey şu, WhatsApp yada başka yerden gelen sesleri yani bildirim seslerini ayrı zil ses tonunu ayrı olmasını söylemek suç değil düşünce özgürlük ve ifade özgürlüğüdür. Ama başka birisinin özgür iradesi ile düşüncesini ifade ettiği zaman onu yargılamak negatif eleştiri yapmak ifade özgürlük değil ifade kirliliğidir. Aramalar geldiği zaman zil sesinin sesli olmasını istemek ve WhatsApp veya diğer bildirim seslerinin düşük seste olmasını istemek ile Bi bitmediniz demek ne alaka ya?
Detaylara takılma diyorsun ama deteylara boğuldum yazıyorsun, düşündüklerin ile yazdıkların hiç birbirine benzemiyor!
Mesele kamil olmak yada olmamak yigen...
Birincisi Kamil isminine sahip olan insanları kafası basmayan birisi olarak nitelendirmek hadsizliktir haddini bil senin bu düşünce özgürlüğüne saygı duymuyorum terbiyesizliğin lüzümu yok. Kamil isminin anlamınıda yazayım öğren "Alim, bilgili kişi" demektir bi dahakine dikkat edersin eleştiri yapacam derken hırslanıp içine etme.
İkincisi düşünce ve ifade özgürlüğünden bahsetmişsin bunlar da benim düşüncelerim negatif eleştirilere kapalıysan böyle ortamlara pek takılma.
Detaylarda boğuldum felan yazmadım yazıyı tekrar oku, detaylarda boğuldukça insanlar mutsuz oluyor yazdım anlayamazsan bi daha oku.
Bi bitmediniz ne alaka diyosan forumu biraz daha iyi takip et oraya geçecem buraya geçecem yazan bi çok adam var geçin de kurtulalım sizden bıktım dedim.