Bildirim sesleri sorunu

Bildirim sesleri önemli mi?

• Evet, Zil sesini kısmak istemiyorum!

Kullanılan: 10 83.3%
  • Evet, eski telefonda vardı alışmıştım...

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır, çok da mühim değil.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Olsa da olur olmasa da...

Kullanılan: 2 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

tanerkamber

Yeni Üye
Cihaz
Honor Play
800 liralık samsung teledonda olan bildirim kısma özelliği 2500 liralık huawei de yokmu yani bildirim sesini zil sesi ile birleştirmek hangi süper zekalının fikriydi acaba suç bizde ama sen niye orda gül gibi samsung dururken 3 kuruş için huawei alırsın ki

Son düzenleme:

Serdarfx1

Yeni Üye
Cihaz
Mate 20 Lite
Arkadaşlar yok mu çözüm. Huaewei desteği aradım. Telefonu sıfırlattılar. Gene sonuç yok. Ben de bildirim sesi gelmiyor. Girmediğim ayar kalmadı. Uygulama ayarları. Bildirim ayarları. Pil optimizasyon ayarları. Parmak izi, yüz kilidi, şifre kaldırdım.

byyasin

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Bende ios da var huaweide var iosda sistem yıllardır böyle kimse şikayetçi değil zil sesini kısıyorsan rahatsız olmak istemiyorsundur veya ortam müsait değildir zart zurt ses gelsin istemezsin felan filan.
Zili kısayım bildirimi açayım uzaya çıkayım dünyaya bakayım. Bide buzlu badem tam olsun :)
Samsung eskiden belli ayrı kullanıyor. Huaweide ios ne yapıyorsa aynısını copylediği için böyle birleştirilmiş sistemden devam ediyor.
Amma dert etmişsiniz.
Bi ses açıp kısmak istiyorsun 1888 tane sürüklenecek çubuk geliyor karşına Salın gitsin ya sesi kısın ya da açın detaylarda boğuldukça insanlar mutsuz oluyor.

byyasin

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Kamillik yapmana gerek yok bence, senin kafanın basmadığı şey şu, WhatsApp yada başka yerden gelen sesleri yani bildirim seslerini ayrı zil ses tonunu ayrı olmasını söylemek suç değil düşünce özgürlük ve ifade özgürlüğüdür. Ama başka birisinin özgür iradesi ile düşüncesini ifade ettiği zaman onu yargılamak negatif eleştiri yapmak ifade özgürlük değil ifade kirliliğidir. Aramalar geldiği zaman zil sesinin sesli olmasını istemek ve WhatsApp veya diğer bildirim seslerinin düşük seste olmasını istemek ile Bi bitmediniz demek ne alaka ya?
Detaylara takılma diyorsun ama deteylara boğuldum yazıyorsun, düşündüklerin ile yazdıkların hiç birbirine benzemiyor!
Mesele kamil olmak yada olmamak yigen...

Birincisi Kamil isminine sahip olan insanları kafası basmayan birisi olarak nitelendirmek hadsizliktir haddini bil senin bu düşünce özgürlüğüne saygı duymuyorum terbiyesizliğin lüzümu yok. Kamil isminin anlamınıda yazayım öğren "Alim, bilgili kişi" demektir bi dahakine dikkat edersin eleştiri yapacam derken hırslanıp içine etme.

İkincisi düşünce ve ifade özgürlüğünden bahsetmişsin bunlar da benim düşüncelerim negatif eleştirilere kapalıysan böyle ortamlara pek takılma.

Detaylarda boğuldum felan yazmadım yazıyı tekrar oku, detaylarda boğuldukça insanlar mutsuz oluyor yazdım anlayamazsan bi daha oku.

Bi bitmediniz ne alaka diyosan forumu biraz daha iyi takip et oraya geçecem buraya geçecem yazan bi çok adam var geçin de kurtulalım sizden bıktım dedim.

Onurrum

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Birincisi Kamil isminine sahip olan insanları kafası basmayan birisi olarak nitelendirmek hadsizliktir haddini bil senin bu düşünce özgürlüğüne saygı duymuyorum terbiyesizliğin lüzümu yok. Kamil isminin anlamınıda yazayım öğren "Alim, bilgili kişi" demektir bi dahakine dikkat edersin eleştiri yapacam derken hırslanıp içine etme.

İkincisi düşünce ve ifade özgürlüğünden bahsetmişsin bunlar da benim düşüncelerim negatif eleştirilere kapalıysan böyle ortamlara pek takılma.

Detaylarda boğuldum felan yazmadım yazıyı tekrar oku, detaylarda boğuldukça insanlar mutsuz oluyor yazdım anlayamazsan bi daha oku.

Bi bitmediniz ne alaka diyosan forumu biraz daha iyi takip et oraya geçecem buraya geçecem yazan bi çok adam var geçin de kurtulalım sizden bıktım dedim.

Uzatıp konu dışına çıkmaya polemik içinde boğulmaya hiç niyetim yok. Konuya dair bir önerin yada fikrin varsa yaz, yoksa gereksiz eleştiri ile boş yapma arkadaşım...

hizan

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Zaten benim cihazım en son güncelle ile çalışıyor
qt3bnhra.png

Ne rot attım ne de rom yükledim. Rom yüklemek için root atmak gerekiyor e root atınca garantiden çıkıyor, ne yapmak gerekiyor bu durumda?
Bu sürüm güncel değil son güncel sürüm 9.0 kontrol et