haber EMUI 11 / Magic UI 4 / Android 11'i alacak telefonlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan drjacob
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

drjacob

Usta Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
EMUI 11 UYGUN CİHAZLAR:
Huawei Mate serisi:

• Huawei Mate 30 Pro
  • Huawei Mate 30 Pro 5G
  • Huawei Mate 30
  • Huawei Mate 30 5G
  • Huawei Mate 30 RS Porsche tasarımı
  • Huawei Mate 20
  • Huawei Mate 20 Pro
  • Huawei Mate 20 X
  • Huawei Mate 20 X (5G)
  • Huawei Mate 20 X (4G)
  • Huawei Mate 20 Porsche RS
  • Huawei Mate X
  • Huawei Mate Xs
Huawei P serisi:
  • Huawei P40
  • Huawei P40 Pro
  • Huawei P40 Pro +
  • Huawei P40 Lite
  • Huawei P30
  • Huawei P30 Pro
Huawei Nova serisi:
  • Huawei Nova 7 SE
  • Huawei Nova 7
  • Huawei Nova 7 Pro
  • Huawei Nova 6
  • Huawei Nova 6 5G
  • Huawei Nova 5T
  • Huawei Nova 5
  • Huawei Nova 5 Pro
  • Huawei Nova 5Z
  • Huawei Nova 5i
  • Huawei Nova 5i Pro
Huawei Tabletler:
  • Huawei MatePad Pro
  • Huawei MatePad
  • Huawei MediaPad M6
Magic UI 4 / EMUI 11 için Onur Cihazları:
  • Onur 30
  • Onur 30 Pro
  • Onur 30 Pro +
  • Onur 30S
  • Onur V30
  • Onur V30 Pro
  • Onur V20
  • Onur 20
  • Onur 20 Pro
  • Onur 20S
  • Onur 20 Gençlik Sürümü [EMUI 11]
  • Onur 9X [EMUI 11]
  • Onur 9X Pro [EMUI 11]

Arkadaşım Merhaba emui 11 alacak telefonların içerisinde mate 20 Lite ve p Smart 2019 göremiyorum, hadi p Smart 2019 u geçtim , ama mate 20 Lite yok.
Kimisi diyor ki mate 20, mate 20 Lite dır Mate 20 yazıyorsa mate 20 Lite a gelecektir diyorlar yoksa yazıdaki listeden de anladığım gibi mi Mate 20 Lite için herhangi bir güncelleme çıkmayacak mı.
Kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim

Yani o zaman Mate 20 Lite'ın 10.1 'de alması lazımdı ama almadı umarım alır ama pek alacak gibi durmuyor

Arkadaşım Merhaba emui 11 alacak telefonların içerisinde mate 20 Lite ve p Smart 2019 göremiyorum, hadi p Smart 2019 u geçtim , ama mate 20 Lite yok.
Kimisi diyor ki mate 20, mate 20 Lite dır Mate 20 yazıyorsa mate 20 Lite a gelecektir diyorlar yoksa yazıdaki listeden de anladığım gibi mi Mate 20 Lite için herhangi bir güncelleme çıkmayacak mı.
Kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim

Yani o zaman Mate 20 Lite'ın 10.1 'de alması lazımdı ama almadı umarım alır ama pek alacak gibi durmuyor
Merhaba
Zaten mate 20 Lite telefonda bazı yazılım sorunları da var, özellikle 10 serisinden sonra ekranda donmalar telefonda kasmalar yaşıyorum son gelen güvenlik yazılımları da buna tuz biber oldu Telefon sürekli dönüyor, bu çok büyük bir problem yazılımcıların buna el atması lazım Telefonumu kasabilecek herhangi bir oyun kullanmıyorum zaten oyun oynamam.
Özellikle Google haberler incelemesini yaparken beni dışarı atıyor sürekli, daha da başka bir şey internette gezinirken sürekli arama sayfasında donuyor gri bir ekranda dakikalarca bekliyor bu konu sizde de var mı
İyi günler başarılar kolay gelsin

Bende yok ama ben Android 10 güncellemesi gelince komple sıfırlayıp baştan kurmuştum , öyle deneyin

Merhaba
Zaten mate 20 Lite telefonda bazı yazılım sorunları da var, özellikle 10 serisinden sonra ekranda donmalar telefonda kasmalar yaşıyorum son gelen güvenlik yazılımları da buna tuz biber oldu Telefon sürekli dönüyor, bu çok büyük bir problem yazılımcıların buna el atması lazım Telefonumu kasabilecek herhangi bir oyun kullanmıyorum zaten oyun oynamam.
Özellikle Google haberler incelemesini yaparken beni dışarı atıyor sürekli, daha da başka bir şey internette gezinirken sürekli arama sayfasında donuyor gri bir ekranda dakikalarca bekliyor bu konu sizde de var mı

Merhaba
Benzer sorunlar bende de var. Bu yüzden 2 gun önce bir önceki sürüm olan Emui 9.1 e geri döndüm. Şuan çok daha memnunum. Android 10 telefonu kasıyor. 9.1 ile daha akıcı. Ayrıca pilin daha uzun gittiğini farkettim.
Edit: Android 10 da hayalet ekran sorunu da vardı. 9. 1 de bu sorun da ortadan kalktı.

Cihaz'dan cihaza farklılık gösteriyor olabilir , bende bu sorunlar olmadı hiç

Benzer sorunlar bende de var. Bu yüzden 2 gun önce bir önceki sürüm olan Emui 9.1 e geri döndüm. Şuan çok daha memnunum. Android 10 telefonu kasıyor. 9.1 ile daha akıcı. Ayrıca pilin daha uzun gittiğini farkettim.
Edit: Android 10 da hayalet ekran sorunu da vardı. 9. 1 de bu sorun da ortadan kalktı.

Merhaba arkadaşım,
Emu 9.1'e dönsem Emui 10 yediğimi eski yazılıma geri yükleyebiliyor muyum?
Bu konuda bilginiz varsa beni aydınlatırsanız sevinirim,ayrıca uygulamalara gelen 10 güncellemeleri 9.1 sürümünde çalışacak mı yoksa geriye dönüş mü yapacağım kurulu düzenimi bozmak da istemiyorum, başarılar teşekkür ederim iyi akşamlar diliyorum.

10 yedeği 10'da 9.1 yedeği 9.1'de çalışıyor diye biliyorum

Merhaba arkadaşım,
Bu konuda bilginiz varsa beni aydınlatırsanız sevinirim,ayrıca uygulamalara gelen 10 güncellemeleri 9.1 sürümünde çalışacak mı yoksa geriye dönüş mü yapacağım kurulu düzenimi bozmak da istemiyorum, başarılar teşekkür ederim iyi akşamlar diliyorum.

Merhaba arkadaşım,
Android 9 a geçtikten sonra telefonu uygulama ve ayarlar yönünden eski haline getirmem 1-2 gün sürdü, biraz ugrastiriyor.
Kolay yol bilen varsa o başka.

Verimli mi Android 9 ?
10 sürümünden daha verimli olduğu çok bariz bir şekilde farkediliyor.
*10 sürümü Internette gezinirken durduk yere ana menuye atiyordu mesela.
*bir sayfa uzun süre acik kalirsa ana menuye döndüğümde arka planda hala gözüküyordu (hayalet ekran dedikleri)
*pil ömrü aksam yatarken %20 lerde oluyordu, 9 a geçtikten sonra 45-50 civarında, yani daha uzun gidiyor.
* 9 da karanlik mod özelliği yok. Suan sadece bu özelliğin eksikliğini hissediyorum, ama WhatsApp, Tweeter Google play gibi birçok uygulamada karanlik mod aktiflestirilebiliyor.
*9 ram i daha az kullaniyor. Örneğin șuan
1.79 gb boş görünüyor.

*bir sayfa uzun süre acik kalirsa ana menuye döndüğümde arka planda hala gözüküyordu (hayalet ekran dedikleri)
*pil ömrü aksam yatarken %20 lerde oluyordu, 9 a geçtikten sonra 45-50 civarında, yani daha uzun gidiyor.
* 9 da karanlik mod özelliği yok. Suan sadece bu özelliğin eksikliğini hissediyorum, ama WhatsApp, Tweeter Google play gibi birçok uygulamada karanlik mod aktiflestirilebiliyor.
1.79 gb boş görünüyor.
Merhaba amaç yeni telefon aldırma politikasıdır.

Apple taktiği uygulanıyor , cihazın verilimliliği azalsın ki yeni telefon alsınlar

1.79 gb boş görünüyor.