Huawei app store hakkinda

Caner1395

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Bu gun ufak bir guncelleme gibi bir sey aldim telefonla ugrasirken. App store acildi bulut sistemi acildi. Ama app store girdigimde ulke seciminde turkiye yok uygulamalar indiriliyo fakat farkli bir ulke sectigimde. Ornegin Almanya. Sizdede durum aynimi konuyla ilgili bilgisi olan varmi.

Efe

Huawei Team
Kurucu
CoAdmin
Cihaz
Mate 20 Pro
Bu gun ufak bir guncelleme gibi bir sey aldim telefonla ugrasirken. App store acildi bulut sistemi acildi. Ama app store girdigimde ulke seciminde turkiye yok uygulamalar indiriliyo fakat farkli bir ulke sectigimde. Ornegin Almanya. Sizdede durum aynimi konuyla ilgili bilgisi olan varmi.
evet bizdede aynı durum

hizan

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
App store türkiyede kullanılmıyor kaldıki playstore aynı işi görüyor

yergun02

Paylaşımcı üye
Cihaz
Mate 20 Lite
arkadaşlar arkadaşında yukarıda belirttiği gibi Ülke temalarda seçilir bulut'a gelince bendede olmuyordu günceleme istedi günceleyince bulut aktif oldu. ama güncelemeleri daha ağzıma almayacaktım ama. hani diyorlardı ya! Haziran işte size Haziran, yazmiyoruz enayı hisediyoruz kendimizi, yazıyoruz yine mi günceleme deniyor, haydi gündeme getirmeyelim de ne yapalım. afedersiniz kıçı pohlu sıaradan bir galaxy j4 15 gb lık telefona bile evelsi gün android pie geldi gerisini siz düşünün