- Cihaz
- P20 Lite
mrb arkadaşlar sanırım emuı 10 almayacağımız kesinleşti diyebilirmiyiz bu konuda görüşleriniz nelerdir...?
Son düzenleme:
Bootladeri açsın kerneli versin biz emui 11 i yüklerizmrb arkadaşlar sanırım emuı 10 almayacağımız kesinleşti diyebilirmiyiz bu konuda görüşleriniz nelerdir...?
Hocam bootladeri dert etme ben açarimBootladeri açsın kerneli versin biz emui 11 i yükleriz![]()
Adam Y9 2019ada vermiyorEmui 9.1 güncellemesini verip neden emui 10da bıraktılar şaşırdım.
bu konuda kesınlıkle katılıyorum emui 10 en güzel yanı yenı biir arayüz olurdu ama verilmiş olsaydı pil konusunda cok sıkıntılı olabilirdi son gelen güvenlik yamaları ile artık sürüm düşürme işlemide o kadar kolay değil hısuite üzerinden düşmüyorHocam emui 9 da bu kadar sıkıntı çekti p20 lite 10 da neler gelir telefonun başına kim bilir belkide verilmemesi en hayırlısı. Şahsen emui 8 kat kat stabil iyiydi her konuda emui 9 dan.
Apple gibi 5 yıl kim verebilir sonra niye pahalı felanbu konuda kesınlıkle katılıyorum emui 10 en güzel yanı yenı biir arayüz olurdu ama verilmiş olsaydı pil konusunda cok sıkıntılı olabilirdi son gelen güvenlik yamaları ile artık sürüm düşürme işlemide o kadar kolay değil hısuite üzerinden düşmüyor
slm ustam bootladeri açtın mı ben bir türlü açamıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşkürlerHocam bootladeri dert etme ben açarim
teşkürler bı deneyim inşellah beceririz olmadı ücret istiyor?A.slm bootloader kilidini açmak için DC unlocker uygulamasını play Store'dan indirip 4 kredi alıyorsunuz aldığınız kullanıcı adı ve şifre ile hcu client üzerinden bootloader kilid kodunu alabilirsiniz sonra aldığınız kilid kodunu minimal ADB driverleri ile açmanız gerekir