Soru huawei p 20 lite emuı 10 alacakmı

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
mrb arkadaşlar sanırım emuı 10 almayacağımız kesinleşti diyebilirmiyiz bu konuda görüşleriniz nelerdir...?

Son düzenleme:

w0rMans

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Emui 9.1 güncellemesini verip neden emui 10da bıraktılar şaşırdım.

drjacob

Usta Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
kesinleşti , çünkü huawei liste yayınladı bunlar almayacak diye , saçma oldu ama

sarisin35

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Hocam emui 9 da bu kadar sıkıntı çekti p20 lite 10 da neler gelir telefonun başına kim bilir belkide verilmemesi en hayırlısı. Şahsen emui 8 kat kat stabil iyiydi her konuda emui 9 dan.

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Hocam emui 9 da bu kadar sıkıntı çekti p20 lite 10 da neler gelir telefonun başına kim bilir belkide verilmemesi en hayırlısı. Şahsen emui 8 kat kat stabil iyiydi her konuda emui 9 dan.
bu konuda kesınlıkle katılıyorum emui 10 en güzel yanı yenı biir arayüz olurdu ama verilmiş olsaydı pil konusunda cok sıkıntılı olabilirdi son gelen güvenlik yamaları ile artık sürüm düşürme işlemide o kadar kolay değil hısuite üzerinden düşmüyor

Ahmet2677

Huawei Fan
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
bu konuda kesınlıkle katılıyorum emui 10 en güzel yanı yenı biir arayüz olurdu ama verilmiş olsaydı pil konusunda cok sıkıntılı olabilirdi son gelen güvenlik yamaları ile artık sürüm düşürme işlemide o kadar kolay değil hısuite üzerinden düşmüyor
Apple gibi 5 yıl kim verebilir sonra niye pahalı felan

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
A.slm bootloader kilidini açmak için DC unlocker uygulamasını play Store'dan indirip 4 kredi alıyorsunuz aldığınız kullanıcı adı ve şifre ile hcu client üzerinden bootloader kilid kodunu alabilirsiniz sonra aldığınız kilid kodunu minimal ADB driverleri ile açmanız gerekir

taksi02

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
A.slm bootloader kilidini açmak için DC unlocker uygulamasını play Store'dan indirip 4 kredi alıyorsunuz aldığınız kullanıcı adı ve şifre ile hcu client üzerinden bootloader kilid kodunu alabilirsiniz sonra aldığınız kilid kodunu minimal ADB driverleri ile açmanız gerekir
teşkürler bı deneyim inşellah beceririz olmadı ücret istiyor?

Son düzenleme: