- Cihaz
- P20 Lite
Anladım biz 167 idi ondan geç gelecek sanırımEn son 182 kullanıyordum sanırım 9.1.0 manuel güncelledim ben
Anladım biz 167 idi ondan geç gelecek sanırımEn son 182 kullanıyordum sanırım 9.1.0 manuel güncelledim ben
Reis 9.1 deki güvenlik güncellemesiHocam bana geldi de benim ANE-AL00 675 hala 9 güncellemesi elime ulaşmadı daha
Hocam 9.1 güvenlik güncellemesi diyor ama Benim 8.0.0 sürüm olmama rağmen Temmuz güvenlik yaması geldi. Yani sormak istediğim şu ANE-AL00 modellerine ne zaman güncelleme yollamayı planlıyorlar ya da Manuel olarak yapabileceğim bir şey yok mu ? HiCare ve HiSuite gücel gösteriyor.Reis 9.1 deki güvenlik güncellemesi
Hocam 9.1 güvenlik güncellemesi diyor ama Benim 8.0.0 sürüm olmama rağmen Temmuz güvenlik yaması geldi. Yani sormak istediğim şu ANE-AL00 modellerine ne zaman güncelleme yollamayı planlıyorlar ya da Manuel olarak yapabileceğim bir şey yok mu ? HiCare ve HiSuite gücel gösteriyor.
8 de kaçtı senin en son senin mesela 8.0.0.167 vsDün geldi güvenlik güncellemesi
Hatırlamıyorum8 de kaçtı senin en son senin mesela 8.0.0.167 vs
Otadan görünmedi ama erecoveryde var 3 gb felan son gelen tam sürüm desem 4 e yakın olmalı güvenlikde bu kadar fazla olmamalıHatırlamıyorum![]()
valla saçmalık resmen ıme göre ülkeye göre falan falan saçmalık bir hafta p20 ver bir hafta p30 ver tmm sırayla gitAlan varmı temsilciye yazdım kademeli olarak imeiye göre dağıtılıyor dedi bu hafta gelirse gelir yoksa 1 ay sürebilir.![]()