kanka söyledim adam diyo 9 sürümüne yükseltimizde sinyal çekiminde problem oluyor diyo 8.0 kalacak diyor kafayı diyorum yaAdama götür imei at demiştim yazılımının kanını sat demedim diye ekle![]()
kanka söyledim adam diyo 9 sürümüne yükseltimizde sinyal çekiminde problem oluyor diyo 8.0 kalacak diyor kafayı diyorum yaAdama götür imei at demiştim yazılımının kanını sat demedim diye ekle![]()
Boş burada imeiden gelen çoktu imeri repair felan bardi @huawei anlar ben bilmiyorumkanka söyledim adam diyo 9 sürümüne yükseltimizde sinyal çekiminde problem oluyor diyo 8.0 kalacak diyor kafayı diyorum ya
manuel dosyasini paylasiriz yarin bulup atarim pcde değilim su andamağlesef hisuite de başarısız oldu
beklemedeyim dosya ile birlikde kurulumunun imeiye zarar vermeden nasıl ger.ekleştirebileceğimide anlatacak bir içerik olursa çok minnettar kalırım @huaweimanuel dosyasini paylasiriz yarin bulup atarim pcde değilim su anda
Beklemeyim ustam paylaşım gerçeklemediniz sanırım @huaweimanuel dosyasini paylasiriz yarin bulup atarim pcde değilim su anda
bulamadim arayislardayim. paylasicam cok dosya var aralarindan senin surumu bulmak zor oluo
Sürüm nedir hocambulamadim arayislardayim. paylasicam cok dosya var aralarindan senin surumu bulmak zor oluo
Beklemedeyim usta o halde paylaşım gerçekleştinde dönüş yaparsan çok sevinirim @huaweibulamadim arayislardayim. paylasicam cok dosya var aralarindan senin surumu bulmak zor oluo