E epoolture Yeni Üye Cihaz P30 Lite 24 Şub 2023 #1 Merhaba arkadaşlar uygulama yüklerken kapandı.Faktory reset yaptım bi daha o ekran bile gelmedi.Nasıl açarım nedir sıkıntı sizce arkadaşlar?
Merhaba arkadaşlar uygulama yüklerken kapandı.Faktory reset yaptım bi daha o ekran bile gelmedi.Nasıl açarım nedir sıkıntı sizce arkadaşlar?
black_mask_13 Emui Expert Destek Ekibi Cihaz P20 Lite 26 Şub 2023 #2 epoolture' Alıntı: Merhaba arkadaşlar uygulama yüklerken kapandı.Faktory reset yaptım bi daha o ekran bile gelmedi.Nasıl açarım nedir sıkıntı sizce arkadaşlar? Genişletmek için tıkla ... Kesin bir şey söylemek zor büyük ihtimalle anakart arızası cihazı şarja taktiginizda veya açmaya çalıştığımızda nasıl bir tepki alıyorsunuz.
epoolture' Alıntı: Merhaba arkadaşlar uygulama yüklerken kapandı.Faktory reset yaptım bi daha o ekran bile gelmedi.Nasıl açarım nedir sıkıntı sizce arkadaşlar? Genişletmek için tıkla ... Kesin bir şey söylemek zor büyük ihtimalle anakart arızası cihazı şarja taktiginizda veya açmaya çalıştığımızda nasıl bir tepki alıyorsunuz.