kasikciserhad
Yeni Üye
- Cihaz
- Y6 Pro
Telefon ile okulun internetine bağlandıktan sonra vpn açıp internet kullanmak istiyordum. Vpnyi açtıktan belli bir süre sonra aşırı güç tüketiyor uyarısı yüzünden vpn kapanıyordu ve bu bir çok arkaplan uygulamasında oluyordu. Ben de önceki telefonlarımda custom rom kullandığım için buna da yüklemek istedim. TWRP ile rom.zip dosyalarını yüklemeyi deniyordum ama zip dosyası biçimi geçersiz uyarısı alıyordum ve tabi de rom yüklenmiyordu. Bugün adb kullanarak custom rom flaşlamayı denedim, bişey olursa eRecovery üzerinden romu tekrar indiririm diye tekrar tekrar denemiştim. Romu atmayı deniyorum ve şu hataları alıyorum.

Linkleri Görebilmek İçin Giriş yap veya
Üye ol.
TWRP vardı ama sistem kısmını bağlayıp TWRPyi yeniden başlattığımda tekrar kapanıyordu bir de dahili hafıza içerisindeki klasörler ve dosyalar şifreliydi. Ekran kilidi vesayre olmamasına rağmen. Ondan kurtulmak için bi umut başka bi TWRP sürümü flaşladım o da sste en yukarda gözüküyor. Bi sitede görmüştüm, TWRP flaşlarken android 9a göre (fastboot flash recovery recovery.img) değil de android 7-8e göre denemeliymişim (fastboot flash recovery_ramdisk recovery.img şeklinde). Recovery yüklemesi başarılıydı, ama sistemi de denediğimde "FAILED (remote: partition table doesn't exist)" hatası alıyordum. eRecovery ile romu yükleyip yarın okula götürmek üzere yedeklerimi geri yükleyecektim ki "Getting package info failed" hatası aldım. Şuan takıldım kaldım, acil yardım lazım. Hafıza kartı ile kurtarma varmış ama ona göre paketi nerden bulucağımı bilmiyorum