Yardım Anakart değişimi sonrası güncelleme sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Bohp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bohp

Yeni Üye
Cihaz
P9 Lite
P9 lite cihazımı servise yolladım.Serviste anakart değişimi yapılmış.Telefon Android 6yla geldi.Hiç bir şekilde güncelleme bulmuyor.Huawei'ye bir kaç kere yazdım.Çok net cevap alamadım hisuite hicare ile deneyin telefonu sıfırlayın deneyin gibi cevaplar verdiler.Güncelleme gelir telefonunuza denildi.Bir sürü yöntem denedim sonuç elde edemedim.Bir başkası servise yolla dedi tekrar.Daha önce başına gelen veya konunun çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

P9 lite cihazımı servise yolladım.Serviste anakart değişimi yapılmış.Telefon Android 6yla geldi.Hiç bir şekilde güncelleme bulmuyor.Huawei'ye bir kaç kere yazdım.Çok net cevap alamadım hisuite hicare ile deneyin telefonu sıfırlayın deneyin gibi cevaplar verdiler.Güncelleme gelir telefonunuza denildi.Bir sürü yöntem denedim sonuç elde edemedim.Bir başkası servise yolla dedi tekrar.Daha önce başına gelen veya konunun çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
enteresan nasıl bir anakart koymuşlarki hcular bile güncelleme almıyor

Cihaz garanti kapsamındaysa gidip telefon değişimi talep edin.

Cihaz garanti kapsamındaysa gidip telefon değişimi talep edin.
Halen garanti kapsamında.Telefonumu çok seviyorum ama servisten bir türlü kurtulamadım.İlk aldığımda ekranda leke vardı telefon değişimi yaptılar.Ondan sonra bataryasında sorun oldu batarya ve ekran değişimi yaptılar.Nfc ve kulaklık algılama sorunu çıktı anakart değişimi yaptılar.Anakart değişiminden sonra güncelleme telefonunuza gelir dediler 10 gün oldu gelen giden yok.Beklemeli miyim yoksa dediğiniz gibi cihaz değişimi talep etsem sonuç alır mıyım ?
]