P Poseidon Yeni Üye Cihaz Mate 20 Lite 16 Mar 2019 #1 MERHABA Mate 20 lite telenum aux ile araca baglanmiyor, ayni sekilde usb kabloylada aracimda muzik dinleyemiyorum Ayrica 4,5 g kapanmiyor bilen varsa yardim rica ederim
MERHABA Mate 20 lite telenum aux ile araca baglanmiyor, ayni sekilde usb kabloylada aracimda muzik dinleyemiyorum Ayrica 4,5 g kapanmiyor bilen varsa yardim rica ederim
E Efe Huawei Team Kurucu CoAdmin Cihaz Mate 20 Pro 16 Mar 2019 #2 Poseidon' Alıntı: MERHABA Mate 20 lite telenum aux ile araca baglanmiyor, ayni sekilde usb kabloylada aracimda muzik dinleyemiyorum Ayrica 4,5 g kapanmiyor bilen varsa yardim rica ederim Genişletmek için tıkla ... Aracınız nedir birde aracda android auto varmı
Poseidon' Alıntı: MERHABA Mate 20 lite telenum aux ile araca baglanmiyor, ayni sekilde usb kabloylada aracimda muzik dinleyemiyorum Ayrica 4,5 g kapanmiyor bilen varsa yardim rica ederim Genişletmek için tıkla ... Aracınız nedir birde aracda android auto varmı
P Poseidon Yeni Üye Cihaz Mate 20 Lite 17 Mar 2019 #3 efe' Alıntı: Aracınız nedir birde aracda android auto varmı Genişletmek için tıkla ... Aracim fiat egea, daha onceden calirken diger telefonumda huawei calismiyor esimin farkli marka telefonu calistigi halde calismiyor
efe' Alıntı: Aracınız nedir birde aracda android auto varmı Genişletmek için tıkla ... Aracim fiat egea, daha onceden calirken diger telefonumda huawei calismiyor esimin farkli marka telefonu calistigi halde calismiyor
P Poseidon Yeni Üye Cihaz Mate 20 Lite 2 Tem 2019 #4 Bir de yeni sürümü indirinelerde instagram video izlerken takıoma yapıyor mu? Wifi ye bağlı olduğu halde video takılıyor
Bir de yeni sürümü indirinelerde instagram video izlerken takıoma yapıyor mu? Wifi ye bağlı olduğu halde video takılıyor