Forumda bir arkadas almistiArkadaşlar telefonu bugün aldım. İçinden çıkan ekran koruyucuyu takamadım. İyice kötü oldu ekran koruyucu bende atmak zorunda kaldım. Telefoncularda bu telefonun ekran koruyucusu var mı? Bir de ekran koruyucu kullanmasam çok sıkıntı olur mu?
hiç bir şey takmadan kullansam ne olur? Spigen kılıf kullanıyorum şuanda sadece.Forumda bir arkadas almisti
Herhangi sorun olmaz kilifi varsa elinizde huaweinin kendi kiliflarida guzeldir guzel korur ben telefonun yaninda verilen kilifi kullaniyorum halahiç bir şey takmadan kullansam ne olur? Spigen kılıf kullanıyorum şuanda sadece.
Ön kısımda bir şey takılı değil. Çizilmeye karşı bir şey alınmalı mı?Herhangi sorun olmaz kilifi varsa elinizde huaweinin kendi kiliflarida guzeldir guzel korur ben telefonun yaninda verilen kilifi kullaniyorum hala
Ben cebime koydugum zaman on tarafinda cizik vs olusmadi yani ben abartmiyorum okadar tabi her kullanicinin gorusu farklidirÖn kısımda bir şey takılı değil. Çizilmeye karşı bir şey alınmalı mı?