Soru Ekran süresi ve pil tüketimi

Kesinlikle, ama bu süre bazi arkadaslarda 8-9 saat, beni bu düşündürüyor. Ben normal kullanımda 6 saat alıyorum, adamlar 9 saate yakın alıyor. Çok sacma

Kesinlikle, ama bu süre bazi arkadaslarda 8-9 saat, beni bu düşündürüyor. Ben normal kullanımda 6 saat alıyorum, adamlar 9 saate yakın alıyor. Çok sacma

bu da baska ss
V9zbjB.jpg

dostum o durum da aldatici biraz, bana kalirsa. ekran parlakligi azdir, instagramdir spotifydır kullanim yoktur. ve bir de belki ekran kapaliyken wifi ve mobil veri devredisi birakmayi kullaniyorlardir. ihtimaller uzerine konustum ama sen bu konuya deginince benim de kafami kurcaladi
4jV5oA.jpg
Ekran parlaklığı oldukça fazla etkiliyor, her ne olursa olsun bendeki telefonun pil performansi kesinlikle yerlerde.

Bildireceğim, ek olarak bir şey daha soracağım sana; telefonu ilk aldığınızda uzun süre (8-10 saat kadar) sarj ettiniz mi?
bana öyle bir şey söylenmedi(vatandan aldim) actigimizda yuzde 42 sarji vardi, şoklandigindan olsa gerek cabuk bitti zaten. bana sadece yuzde 5e gelince sarja takin dediler ben de oyle yaptim

Mate 20 lite kullanıyorum 35-40 saat arası beklemede ortalama 8-10:30 saat arası ekran süresi alıyorum mobil veri wifi karışık konum bluetooth senkronizasyonlar sürekli açık 2 mail hesabı aktif oyun oynamam ben hızlı şarjı kullanmıyorum samsung şarjı ile dolduruyorum bununda etkisi var belkide uygulamalar arka planda otomatik ayarda tümü parlaklık otomatik ekran akıllı çözünürlükte
139 güncellemesi yüklü
Not:Telefonu 8-10 saat şarj etmek yok öyle bir şey doldumu çıkar zaten akımı kesiyor alakası yok bekletmekle

Mate 20 lite kullanıyorum 35-40 saat arası beklemede ortalama 8-10:30 saat arası ekran süresi alıyorum mobil veri wifi karışık konum bluetooth senkronizasyonlar sürekli açık 2 mail hesabı aktif oyun oynamam ben hızlı şarjı kullanmıyorum samsung şarjı ile dolduruyorum bununda etkisi var belkide uygulamalar arka planda otomatik ayarda tümü parlaklık otomatik ekran akıllı çözünürlükte
139 güncellemesi yüklü
Not:Telefonu 8-10 saat şarj etmek yok öyle bir şey doldumu çıkar zaten akımı kesiyor alakası yok bekletmekle
Hızlı şarjı neden kullanmiyorsunuz, bu soylediginiz süreler oldukça iyi.