Yardım Emui 10 Ne Zaman Geliyor

Ahmet2677

Huawei Fan
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Yabancı forumlarda biraz araştırdım beta olarak şuan p30pro da denenmiş emui9 dan daha hızlı android q tabanlı.

Foruma gelsede erkende kursak

Özetle

Günlük 470 milyon aktif kullanıcıya sahip olan EMUI arayüzü, şu an belirli modeller için 9.1 sürümünü test aşamasında bulunduruyor. Bununla birlikte şirket Huawei EMUI 10 sürümünün geliştirmelerine de başlamış gibi gözüküyor. Ortaya çıkan görüntüler yeni sürüme ait arayüzü de ortaya çıkarmış oluyor.

İşte EMUI 9.1’in test edilebildiği Huawei telefonlar!İşte EMUI 9.1’in test edilebildiği Huawei telefonlar!Huawei, EMUI 9.1 kullanıcı arayüzünün test sürecine 14 yeni modeli daha ekledi. Bu sayede Mate 10 ve P20 serileri başta olmak üzere bazı Huawei telefonlar yeni arayüze hızlıca kavuşacak.Huawei EMUI 10 görüntüleri ortaya çıktı!
Geçtiğimiz süreçlerde Huawei P30 Pro için bir beta sürümünün ortaya çıktığı EMUI 10, XDA geliştiricileri tarafından kurulup denendi. Ekip yaptığı analizde arayüzün EMUI 10 olarak adlandırılacağını ve Android Q işletim sisteminde çalışacağını belirtti. Bununla birlikte arayüze ait birkaç görüntüyü de aktarmayı es geçmediler.

Huawei EMUI 10
Arayüze ilk bakışımızda EMUI 9 sürümüne göre çok önemli estetik farklar sunmadığını söyleyebiliriz. Ancak giriş ekranı, görev çubuğu ve ikonlarda değişikliklerin yapıldığı gözüküyor. Ayrıca ayarlarda da tasarımsal değişiklikler bulunmakta. Bunlara ek olarak beta sürümünü deneyimleyen ekip, arayüzün EMUI 9.1 sürümüne göre daha hızlı bir şekilde çalıştığını ifade ediyor.

2 ay içinde üst seviye telefonlara dağıtılacak diye düşünüyorum lisans parası verilmiş sonuçta Googlenin yaptırımları yeni çıkan cihazları kapsıyor ki geri adım atma ihtimalide var olsada arkos için Huawei kolları sıvamıștı

Oda şöyle:

ABD'nin ticaret yasağı uyguladığı Huawei kendi işletim sistemini çıkarmaya yönelik çalışmalarına hız verdi. Global Times'ın yeni raporuna göre HongMeng adlı işletim sistemi şu anda Tencent, Oppo ve Vivo gibi şirketler tarafından yoğun bir şekilde test ediliyor. Ayrıca beta test sürecine dahil olan farklı yerel üreticiler de var. Huawei ve Tencent'in yeni işletim sisteminin daha fazla gelişmesi ve test edilmesi için bir araya geldiği bildiriliyor. Raporda yer alan en dikkat çekici detay ise Huawei'nin işletim sisteminin Android'den %60 daha hızlı olduğunun öne sürülmesi.

Şüphesiz ki bu çok büyük bir iddia ve yeni işletim sisteminin başarısı için hayati öneme sahip olabilir ancak ortada henüz yeterli kanıt olmadığı için şimdilik "spekülasyon" olarak kabul etmek durumundayız.

Yüzde 60 eğer doğruysa Huawei farkı açık ara kapatır daha güvenli bir yazılım ve donanım olursa İPhone ye fark bile atabilir...

3 saat önce paylaşıldı xda dan

Alan cihazlar

Geçtiğimiz saatlerde ortaya çıkan görüntüler, EMUI 10 sürümüne ait arayüzü ortaya çıkarmıştı. Yeni sürüme ait detaylar yavaş yavaş ortaya çıkarken, kullanıcıların kafasında da bazı soru işaretleri oluşmaya başladı. İşte EMUI 10 güncellemesi alacak Huawei ve Honor modelleri!

Huawei EMUI 10 görüntüleri ortaya çıktı!Huawei EMUI 10 görüntüleri ortaya çıktı!Günlük 470 milyon aktif kullanıcıya sahip EMUI arayüzü, şu an belirli modeller için 9.1 sürümünü test aşamasında bulunduruyor. Huawei EMUI 10 sürümünün görüntüleri ortaya çıktı!EMUI 10 güncellemesi alacak Huawei ve Honor modelleri!
EMUI 10 güncellemesi Android Q alacak Huawei ve Honor cihazlarda kullanıma sunulacak. Bu nedenle Android Q alacak cihazların temelde EMUI 10 güncellemesine kavuşacağını düşünebilirsiniz. Geçtiğimiz haftalarda Huawei tarafından yayınlanan resmi afiş, Android Q güncellemesine kavuşacak ilk modelleri de içerisinde barındırıyordu.

Android Q güncellemesi alacak Huawei modelleri!Android Q güncellemesi alacak Huawei modelleri!Android Q güncellemesi alacak ilk Huawei ve Honor modelleri belli oldu. Güncel ve üst seviye cihazların bir çoğu söz konusu güncellemeyi öncelikli olarak alacaklar.Listede hangi modeller bulunmakta?
Afişte yer alan modeller Android Q güncellemesine ve EMUI 10 sürümüne kavuşacak ilk modeller olacak. Bu modellere aşağıdan sırasıyla göz atabilirsiniz.

Huawei Mate 20 / Mate 20 Pro / Mate 20 X / Mate 20 Porsche Design

Huawei P30 / P30 Pro

Honor V20

Honor Magic 2

Yukarıda bulunan modellerle birlikte teorik olarak güncellemeyi alacak modellerin de bir listesini çıkarttık. Yeni bilgiler geldikçe bu listeyi güncellemeye devam edeceğiz. Bu modeller arasında resmi olarak onaylanmış modelleri kalın bir yazı stili ile belirttik.

Güncelleme alacak modeller listesi
Huawei Mate 20 / Mate 20 Pro / Mate 20 Lite / Mate 20 X / Mate 20 Porsche RS

Huawei Mate X

Huawei Mate 10 / Mate 10 Pro / Porsche Design Mate 10 / Porsche Design Mate 10 RS

Huawei P30 / P30 Pro / P30 Lite

Huawei P20 / P20 Pro

Huawei P Smart (2019)

Huawei Nova 4

Honor V20 / V10

Honor 10 / 10 GT / 10 Lite

Honor Play

Honor Note 10

Honor 8X / 8X Max / 8C / 8A

Honor Magic 2

İşte EMUI 9.1 güncellemesi alacak 49 model!İşte EMUI 9.1 güncellemesi alacak 49 model!Huawei tarafından geçtiğimiz saatlerde yayınlanan yeni afiş, EMUI 9.1 güncellemesini alacak Huawei ve Honor modellerini de ortaya çıkarmış oldu.Güncellemeyi alması beklenen modeller listesi
Bu listedeki modellerin şu an için tahminden ibaret olduğunu, normal koşullarda güncellemeye kavuşma ihtimallerinin olduğunu belirtelim.

Huawei P20 Lite

Huawei P Smart +

Huawei Nova 3

Huawei Y3 (2018)

Huawei Y5 2018 Prime

Huawei Y5 2018 Lite

Huawei Y6 Prime (2018)

Huawei Y6 (2018)

Huawei Y7 (2018)

Huawei Y7 Prime (2018)

Huawei Y7 Pro (2018)

Huawei Y7 Pro 2019

Huawei Y8 2018

Huawei Y6 (2019)

Huawei Y9 2019

Huawei Y9 2019

Huawei Y7 (2019)

Huawei Y7 Pro (2019)

Huawei Y7 Prime (2019)

Yorumları alalım.

Son düzenleme:

Ahmet2677

Huawei Fan
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
xda saglam yapanlar mevcut hele once acsinlar :) gerisi kolay
Emui 11 çıkmaz zaten google geri adım atmazsa orada keserler gibi ama mevcut telefonlara güncelleme vermesi lazım ya kendileri derler öyle çıkartırlar yada yeni yazılım desteği olabilir