EMUI 9.0 Hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan slckgms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

slckgms

Huawei üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Merhabalar,

Gördüğüm kadarıyla forumda güncelleme ile ilgili saçma sapan yorumlar var. Yok güncelleme gelince ne olacak, yok atom mu parçalayacaksınız vs. vs. gibi yorumlar görüyorum.

EMUI 9.0'ın telefonlarımıza bir çok yenilik getireceği belli. Oyun performansından tutunda, ekrana dokunma tepki süresine kadar bir çok geliştirme mevcut.

EMUI 9.0 ile gelecek yenilikleri
You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.
bu adresten görebilirsiniz.

Belki atom parçalayamayacağız ama telefonlarımıza bu kadar para vermişken neden daha performanslı ve daha iyi bir şekilde kullanmayalım ki ?

Teşekkürler aydınlattığınız için bazı arkadaşlar atumu parçalayadursun bu yeni özellikler bize yeter al eskiyi ver yeniyi gibi bu yazılım

huawei mobil türkiyeye soru sormuştum nisanda başlayıp mayısın ortalarına kadar android 9 güncellemesini tamamlayacaklarmış

Kocakarı dedikoduları var sadece Huawei Türkiye yetkileri bile söyledikleri birbirini tutmuyor :)

• Beğen
Tepkiler: Efe
Ama kimiside Mart ayı içerisinde en geç Mart sonu bu kezde Nisan yada Mayıs deniyor hangisine inanacağız biz de şaştık

Ama kimiside Mart ayı içerisinde en geç Mart sonu bu kezde Nisan yada Mayıs deniyor hangisine inanacağız biz de şaştık
dünya genelinde güncelleme yapmak yapalım deyince olmuyor, dağıtım 1 2 ay sürer. Ben nisan derim nisanda dağıtılmaya başlanır ama sana mayısda gelebilir.

katılıyorum sana mayıs da olsa hiç şaşmam bizdede esnaf öyle değil mi terzi derki 2gün sonra gel al gidersin derki kalfam rahatsızlandı şıp diye yapıştırır bankaya gidersin derki sistem çalışmiyor kasaba gidersin ustamın Annesi vefat etmiş der vs.vs. buda Mayısı bulur gibie.

katılıyorum sana mayıs da olsa hiç şaşmam bizdede esnaf öyle değil mi terzi derki 2gün sonra gel al gidersin derki kalfam rahatsızlandı şıp diye yapıştırır bankaya gidersin derki sistem çalışmiyor kasaba gidersin ustamın Annesi vefat etmiş der vs.vs. buda Mayısı bulur gibie.
? Demek istediğim anlaşılmamış galiba. Huaweinin burada suçu yok. İmei numarasına göre dağıtıyorlar. Gelecek elbette herkese ama bu Huaweinin üşengeçliğinden değil.

Az once cagri merkeziyle gorustum ve dedikleri nisan mayis haziran aylari arasinda verilecegi.ocak da gorustugumde dedilerki ilk ceyrek yani mart bitmeden alacaksiniz. Martta sikayet var sitesine yazi yazdim ve aradilar 15 nisanda alacaksiniz dediler.
Bunlar tamamiyle bizi oylama ve dalga gecme taktigi, adamlar sadece mali satmanin pesinde ben bu sekilde calisan bir sirket daha gormedim ki ulkemizde apple ve samsung ile kapismaya calisiyor, ama nafile cunku apple ve samsung guncellemeleri net tarihler vererek musterilerini merakta birakmadan bu sureci yerine getiriyor.
Cogu firma en alt segment cihazlara bile bu guncellemeyi verdi ve suanda android q testine basladi fakat biz hala p yi bekliyorz. Huawei pismanlikmis ben suanda tum intwrnet sitelerine yapilan gorusmenin ses kayitlarini ve canli destekle yapilan yazismalari yolluyorum.
Millet en azindan bu firmanin isini duzgun yapmadigini ve ulkemizi onemsemedigini(android huawei market ve icould sistemide ulkemizde calismiyor) gormesi gerek ve musteri hizmetlerinin kafasina gore bilgi verdiklerinide gorsunler.

Az once cagri merkeziyle gorustum ve dedikleri nisan mayis haziran aylari arasinda verilecegi.ocak da gorustugumde dedilerki ilk ceyrek yani mart bitmeden alacaksiniz. Martta sikayet var sitesine yazi yazdim ve aradilar 15 nisanda alacaksiniz dediler.
Bunlar tamamiyle bizi oylama ve dalga gecme taktigi, adamlar sadece mali satmanin pesinde ben bu sekilde calisan bir sirket daha gormedim ki ulkemizde apple ve samsung ile kapismaya calisiyor, ama nafile cunku apple ve samsung guncellemeleri net tarihler vererek musterilerini merakta birakmadan bu sureci yerine getiriyor.
Cogu firma en alt segment cihazlara bile bu guncellemeyi verdi ve suanda android q testine basladi fakat biz hala p yi bekliyorz. Huawei pismanlikmis ben suanda tum intwrnet sitelerine yapilan gorusmenin ses kayitlarini ve canli destekle yapilan yazismalari yolluyorum.
Millet en azindan bu firmanin isini duzgun yapmadigini ve ulkemizi onemsemedigini(android huawei market ve icould sistemide ulkemizde calismiyor) gormesi gerek ve musteri hizmetlerinin kafasina gore bilgi verdiklerinide gorsunler.

sanırım haklısın huawei tercih ederek büyük bir hata yaptık galiba.