EMUI 9.0 Hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan slckgms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadas ben bu telefonu 3200 lira iken aldim ve alirken 2 buyuk guncelleme verecejlerini acikladilar diye aldim. Bedavaya vermediler sonucta telefonda hic bir degisiklik olmasada bu verdigim paranin hakki olarak guncellemeyi istemek hakkim. Samsung s8 den buna gectim bide adamlar ocakda guncelleme aldilar ben hala bekliyorum

AppGallery ve icould uygulamasında haklısınız hala bizim ülkemize destek vermediler sebebini merak ediyorum.

hayret neden herkese gelemz İMEİ numarasınıa göre ise kimbilir ne zaman gelir peki Çetin kardeş Günceleme uyarı mı geliyor yoksa Güncelemeri kontrol sonucu mu aldın yinede teşekkürler bilgi için.

hayret neden herkese gelemz İMEİ numarasınıa göre ise kimbilir ne zaman gelir peki Çetin kardeş Günceleme uyarı mı geliyor yoksa Güncelemeri kontrol sonucu mu aldın yinede teşekkürler bilgi için.
Arada sırada güncelleme bölümünde kontrol ediyorum...
İnşallah diğer arkadaşlarada en kısa sürede ilgili güncellemeler gelir...

benim anlamadığım bir durum oluştu telefonu usb den bilgisyara bağladım Hisuiteden EMUİ 9.0.1 GÜNCELEMESİ mevcut bende gerekli izinleri verdim ancak sistem güncelemsi dedim taradı bu kez sisteminiz güncel dedi siz bundan birşey anladınız mı?

benim anlamadığım bir durum oluştu telefonu usb den bilgisyara bağladım Hisuiteden EMUİ 9.0.1 GÜNCELEMESİ mevcut bende gerekli izinleri verdim ancak sistem güncelemsi dedim taradı bu kez sisteminiz güncel dedi siz bundan birşey anladınız mı?
Hocam telefonunuz değil bilgisayarda bulunan Hi suite güncellenmiştir

Bana daha Nisan güncellemesi gelmedi emuı 9 hiç beklemiyorum bile neyse her markayı öğreniyoruz birdaha dilimiz yanmaz

Bikere yazdigim seye adminlerden biri biz bunlari toplayarak paylasiyoruz demisti, bu kdr sikayete ne cevap veriyor huawei tr inanin merak ettim?
Insanlari kandirip somurduklerini intgramda her seferinde yaziyorum cevap veremiyorlarda size ne deeniliyor birde ona bakalim

Hocam anlamadığım nokta, bu nasıl bir kademeli dağıtımdır. 1 ay oldu başlayalı halen gelen giden bir güncelleme yok.

Twitter ve Instagram üzerinden bu konu hakkında ayda en az 2 defa soru yönlendirdim. İlk etapta mart sonuna kadar dendi fos çıktı. Sonrasında mayıs sonu dendi fos çıktı. En son 3 gün önce haziran sonuna kadar Android 9 ve Emui 9 gönderilecek cihazınıza dendi. Hele ki şimdi Google Huawei ambargosundan sonra, her ne kadar halihazırda kullananlar etkilenmeyecek deselerdi elimizde kaldı bu cihazlar. İnanılmaz pişmanım. Cihazdan çok memnunum fakat yönetim anlayışından memnun değilim.

Forumda bile sadece 1 kişide gördüm emui 9 şuanda güncellemeleri durdurdular amerikayla arayı düzeltmeye bakıyorlar telefonlarını zaten almışız biliyorlar mecbur beklicez