Rom Emui 9.1 sürüm düşürme sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan acar_47
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar ben istanbul pendikteyim bana yakın olanlar gelebilirse yardımcı olurum yazmaya kalsam çok uzun sürer

Telefonum c461 kodludur. Ben 9.1. 0.132 c432 olan tonu yükledim. Ondan sonra 8 olan romu yüklemek istedim olmadı. Erecovery den yüklemek istedim onu da kabul etmedi. Hisuite den de güncelleme kısmından sürümü geri getiremiyorum. Nasıl yapabilirim.

Telefonum c461 kodludur. Ben 9.1. 0.132 c432 olan tonu yükledim. Ondan sonra 8 olan romu yüklemek istedim olmadı. Erecovery den yüklemek istedim onu da kabul etmedi. Hisuite den de güncelleme kısmından sürümü geri getiremiyorum. Nasıl yapabilirim.
Dload ile denedin mi illaki geri dönülmeli. Hisuite ile güncelle de güncel yazıcak altında eski sürüme dön yazacak onunla olmalı başka yollar var ama oem kilidi açılmalı twrp ile yapılıyor biraz sıkıntı

Son sürüm olan 8.0.0.151 sürümünde yüklemeye çalıştım, olmadı uyumsuz yazılım diyor. Bence artık 9 da kaldı 8 i yüklemez artık kabul etmiyor.

[Gizli içerik]

Son sürüm olan 8.0.0.151 sürümünde yüklemeye çalıştım, olmadı uyumsuz yazılım diyor. Bence artık 9 da kaldı 8 i yüklemez artık kabul etmiyor.
Kardeşim benim attığımı denedin mi romlar aynı özellikte ama sürüm numaraları farklı uyumlu olanı yüklemen lazım yoksa olmaz. Rom sorunsuz pieden kaynaklı pil hızlı gidiyor tasarrufu aç uygulama başlatma seçeneğinden gereksizleri ve Google playı vs devre dışı bırak factory reset yap 2 güne normal olur. Son ayarlar ile şuan iyi yani beklentim dahada iyi olmasıydı ama eskisi gibi gidiyor şuan.