Rom Emui 9.1 sürüm düşürme sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan acar_47
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kardeşim benim attığımı denedin mi romlar aynı özellikte ama sürüm numaraları farklı uyumlu olanı yüklemen lazım yoksa olmaz. Rom sorunsuz pieden kaynaklı pil hızlı gidiyor tasarrufu aç uygulama başlatma seçeneğinden gereksizleri ve Google playı vs devre dışı bırak factory reset yap 2 güne normal olur. Son ayarlar ile şuan iyi yani beklentim dahada iyi olmasıydı ama eskisi gibi gidiyor şuan.
Bende sensörler devre dışı kaldı o yüzden düşürmek istiyorum. Yoksa 9.1 in hızı ile alakalı değil.

Kardeşim benim attığımı denedin mi romlar aynı özellikte ama sürüm numaraları farklı uyumlu olanı yüklemen lazım yoksa olmaz. Rom sorunsuz pieden kaynaklı pil hızlı gidiyor tasarrufu aç uygulama başlatma seçeneğinden gereksizleri ve Google playı vs devre dışı bırak factory reset yap 2 güne normal olur. Son ayarlar ile şuan iyi yani beklentim dahada iyi olmasıydı ama eskisi gibi gidiyor şuan.
Bu romu yüklemeden önceki romun kodu 8.0.0.142 c461 idi. Bu rom c432 kodlu telefonlar içindi bende yükledim ve yüklendi. Telefondan ayarlar kısmından hakkında ya baktığım zaman derleme numarası Ane-lgrp2 - ovs 9.1.0.132 olarak gözüküyor.

Bu romu yüklemeden önceki romun kodu 8.0.0.142 c461 idi. Bu rom c432 kodlu telefonlar içindi bende yükledim ve yüklendi. Telefondan ayarlar kısmından hakkında ya baktığım zaman derleme numarası Ane-lgrp2 - ovs 9.1.0.132 olarak gözüküyor.
9.1 için burada verilenler 8.0.0.167 veya 180 içindi yazıyordu ama 142 de sende olmuş geri dönüş romun bunlardan biri ilk 8.0.0.142 c461 yı dene yani asıl olan olması lazım olmazsa digerlerini artık

Hisuite den denedin mi güncelle de güncel diyecek pcden altında önceki surume düş var onu tıkla

Bende öyle çıkmıyor aynı romu ypklememe rağmen ane-lgdp2-ovs 9.1.0.132 olarak gözüküyor derleme numarası

[HIDEREPLYTHANKS[/HIDEREPLYTHANKS]
Bu arada hisuite ye bağladım güncelleme kısmından dediğiniz seçenek çıkmıyor. En güncel sürüm yüklü diyor resmi sürüm diyor.

Telefon sürümünü düşürmek istiyorsan hisuite ile yapabilirsin bilgisayara bağla hisuite yi aç en alta güncelleştir var onu seç ve yan sekmeden eski sürüme dön var oraya geç yükle de indirip yüklüyor

bende niye böyle çıkıyor açıklayabilecek biri var mı
ane-lgrp2 ovs 9.1.0.132 olarak çıkıyor
galiba artık böyle kaldı bu geriye dönüşü yok.ç olmuyor.