Google Service ve Google Play Yükledim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onurrum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
whatsapp geri yükleme yapamıyorsun zaten gms nin bir mantığı yok ki hms mis gibi cihaz p40 lite kullanıyorum canavar cihaz gerçekten bugüne kadar da neden gms yok demedim açıkcası
Sevgili arkadaşlar 3 adet WhatsApp kullaniyorim 3 whatsappta da ortalama herbirinde 13 GB yedek mevcut ve hepsi Google driveda yüklü ve hepsini p40 lite telefonuma Google drive üzerinden sıfır sıkıntı aldım her gece drive üzerine saat 02:00 da otomatik yedekleme yapıyor yani kisaca şöyle söyleyeyim hiçbir sertifika hatası almıyorum ve telefon da olan uygulama sayısı 107 adet hepsinide olay storedan indirdim %100 hatasız çalışan ve on numara bir cihaz kesinlikle almanızı tavsiye ederim GMS yi yüklerken lütfen birazcık araştırın ve konuya hakim olun

Merhabalar arkadaşlar,
Bundan önce Huawei P20 Pro kullaniyordum ve gayet memnundum, Huawei P40 pro almadan önce biraz tereddüt ettim. Google olmadan da kullanılır aslında dedim ama yinede yüklemeye çalışıyım neolur dedim. İlk başlarda bir türlü çözemedim olmadı. Adım adım yükleme yaparken bir yerde hata yaparsan yine olmuyor. Defalarca deneme sonunda oldu. %100 oluyor herşey çalışıyor diyen olacağını zannetmiyorum. Duo olmuyor, düzenleme (Sparkasse bankacılık olmuyor du!) 23.05.2020 den itibaren çalıyor, benim için ikisi önemliydi bunlar olmadı ve birkaç Google uygulaması çalışmıyor.
Konuyu açmamdaki sebep, Google servislerini yükleyip de herşey çalışıyor mu? Diye soran arkadaşlarımız olacaktır, onlara cevap niteliğinde yazdım bunları.

Sizde Çalışmayan veya sorun yapan uygulamaları yazarsanız iyi olurdu düşünüyorum. Ben yukarı da iki tane yazdım. (Sparkasse çalıyor artık) sadece Duo çalışmıyor bende!
iyi forumlar...
Nerede anlatılmış aşamalar ben bulamadım forumda yeniyim?

p40 pro da google servisleri vs her şey çalışıyor ,hatta denemek için wjatsapp silip yedekten geri yükledim mükemmel ,şimdi goole meet uygulaması yükledim ama açılmıyor bunu yapabilen var mı acaba çalışması için başka bir google servisine ihtiyaç mı var?,eski samsungdan phoneclone ile yükledim yine uygulama açılmıyor yani ekran geliyor öyle kalıyor

p40 pro da google servisleri vs her şey çalışıyor ,hatta denemek için wjatsapp silip yedekten geri yükledim mükemmel ,şimdi goole meet uygulaması yükledim ama açılmıyor bunu yapabilen var mı acaba çalışması için başka bir google servisine ihtiyaç mı var?,eski samsungdan phoneclone ile yükledim yine uygulama açılmıyor yani ekran geliyor öyle kalıyor

Şimdi ben meet uygulamasını telefonuma yükledim çalışıyor. Bende de Duo çalışmıyor. Sen de telefonuna duo yükler misin? Sonra çalışıp çalışmadığını yazar mısın?

Meet ile ilgili sorununu çözmek için ne yapacağını bilmiyorum ama olmuyorsa, bir çaresi bulunana kadar mecbur alternatif programlara yöneleceksin...

dostum tekrar formatladım karman çorman bişey yükledim şimdi hepsi çalışıyor duo dahil

şimdi reklamlarda gördüm p40 pro ile çektiğimiz fotoğrafta istenmeyen obje çıkartılabiliyormuş ,uğraştım ama bulamadım nasıl yapılıyo 444 lü destek hattından da sonuç alamadım ,süüper bir özellik nasıl yaplır biliyormusunuz ?

şimdi reklamlarda gördüm p40 pro ile çektiğimiz fotoğrafta istenmeyen obje çıkartılabiliyormuş ,uğraştım ama bulamadım nasıl yapılıyo 444 lü destek hattından da sonuç alamadım ,süüper bir özellik nasıl yaplır biliyormusunuz ?

Fotograf çektikten sonra düzenleme yaparken seçeneklerde var. Yani fotoğraf düzenleme ile oluyor diye biliyorum henüz hiç yapmadım

biraz araştırdım Televizyonda reklamı görünce inandım bende ama maalesef bu özellik henüz Türkiyeye gelmemiş ,bari reklamda deseler ya yakında .... falan.şu an mevcut sürüm
"EMUI 10.1.0.121" ama "EMUI 10.1.0.126" olması gerekiyormuş.