Google servisleri GSM yüklemek yada yüklememek?

Onurrum

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Merhaba arkadaşlar,

Sizde çok iyi biliyorsunuz ki Amerikan emperyalist güçleri Huawei nin hızlı ve istikrarlı yükselişini durdurmak için bir takım ambargo ve yasaklar koydu. Bu durum tabi ki biz kullanıcıları olumsuz yönde etkilemektedir. Bu durumda Huawei şirketi gerçekten de biz kullanıcılar için iyi ve kullanışlı cihazlar üretiyor ve kullanıma sunuyor. Ama bazı durumlarda onların da yapabileceği şeyler kısıtlı. P30 da GSM Google servislerinin olacağını ve kullanıcıların bir sorun yaşamayacağını söyledi ve şirket sözünde durdu.
P40 pro için açıklamalar yapıldı. Dendi ki Google servisleri GSM olmayacak ve dedikleri gibi GSM olmadan çıktı telefonlar. En iyi kamera bizde olacak dediler ve oldu. 5g teknolojisi olacak dendi ve oldu v.b.
Şimdi biz kullanıcılar için alışkanlıklarımız var ve vazgeçmek de kolay değil. Bu yüzden GSM olmayan bir cihaza biz kendimiz GSM yüklemeye çalışıyoruz ve bir şekilde yapıyoruz yada yapamıyoruz. Yapamayınca da Huawei şirketine ve telefona kızıyoruz. Ama şirket bize GSM olmayacak dedi ve sözünde durdur aslında!
Arkadaşlar ben P40 Pro dan çok ama çok memnunum. Kamera, pil, performans, ekran v.b. herşey den fazlası ile memnunum, GSM olmasa da memnun olurmuydum hayır pek de memnun olamazdım. Ama ben bu telefonu almadan önce kart verdim ve arkadaşlarıma dedim ki, ben GSM olsa da olmasa da bu telefonu alacağım dedim. S20 plus iki hafta kullandım ve dedim ki hemen en kısa zamanda GSM olsa da olmasada P40 Pro alacağım dedim ve aldım.
GSM yüklemesi bana göre o kadar kolay değil ve birazcık bu işlerden anlamak gerekiyor. Herkes öyle iki dk yapacak diye bir şey yok, sonuç olarak koskaca bir sisteme olmaması gereken bir şeyi entegre etmeye çalışıyoruz. Yüklendi ve %99 oranında çalışıyor, ama %1 kısımda çalışmayan şeyler oluyor. Bankacılık üzerine yapılan App ler güvenlik nedeni ile çalışmıyor. Ben Almanya da yaşamıyor Sparkasse online banking çalışmıyor.(Düzenleme yapıyorum bugün 23.05.2020 darihinden itibaren Sparkasse apk sı çalışıyor) Google Duo çalışmıyor. Herşeyin çalışmasını beklemek sanırım olmaması için ban yemiş bir şirket ve telefona yükleme yapmaya çalışımak Superman yetiş demek gibi bir şey

Kısacası arkadaşlar ban yemiş bir şirket ve telefona, GSM yüklemekdan bahsediyoruz. Her şeyin %100 olmasını ve çalışmasını beklemek çok mantık işi değil. Bu durumda bunu göz önüne alarak bu telefonu almaya karar verin derim. GSM yüklemek çok kolay değil ve %100 çalışacak diye de bir şey yok.

Huawei bu telefon için söylediği her şeyi yaptı ve ben bu telefonu aldığım için hiç pişman değilim. Bile bile lades dedim ve şikayet etmek mantıklı değil. GSM %100 çalışmıyor ama %99 da bana yeter de artar. %99 çalışan bir Huawei P40 Pro yu, %100 çalışan bir Samsung s20 plus kullanmaya asla tercih etmem.

İyi forumlar arkadaşlar...
 
Son düzenleme:

kaanbstn

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Ben p40 lite kullanıyorum gms yi aramıyorum neden ? Zaten telefondan oyun oynamayı seven bırı degılım kamera işlemci batarya hafıza benım ıcın en önemlı şeyler . Ben çok memnunum ayrıca güncel ve popüler uygulamarın hepsını açıyor güncellemede alıyor daha ne olsun .
 

Onurrum

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
P40 lite yi oğluma almayı düşünüyorum. Bunu duymak iyi oldu pozitif yorumların etkisi var sonuçta...
 
Üst