Nasıl ya bende sürekli normal şarj yazıyor hıç hızlı yazmadı onun için yazılımı lazım?Usta bendede vardı bu sorun bazen şarj oluyor bazen hızlı şarj yazıyodu İzmir mavibahceye götürdüm 2 saatte yazılım atılıp bana verildi şuan sorunsuz
p20 lite hızlı şarj destekli olduğunu biliyorum ama şarja takınca sadece şarj oluyor yazıyor hızlı şarj göstergesi hiç görmedim p20 lite böle bir özellik varmıydı neden bu kdr yazılımsal hata var huaweilerde anlamadımHuawei P20 Litede hızlı şarj özelliği var kendi adaptörünle şarj ettiğim zaman şarj oluyor yazıyor kuzenimde mate 20 lite var onun adaptörünü takıyorum hızlı şarj yazıyor neden böyle?
Evet var ama mate 20 lite nin şarj aletine taktım hızlı şarj yazıyordu.p20 lite hızlı şarj destekli olduğunu biliyorum ama şarja takınca sadece şarj oluyor yazıyor hızlı şarj göstergesi hiç görmedim p20 lite böle bir özellik varmıydı
Benimki lx2 belki de onunla ilgilidirp20 lite hızlı şarj destekli olduğunu biliyorum ama şarja takınca sadece şarj oluyor yazıyor hızlı şarj göstergesi hiç görmedim p20 lite böle bir özellik varmıydı
E powerbanka takıyorum hızlı şarj yazıyor,arabada çakmaklığa takılan şarj aleti varya ona takıyorum hızlı şarj yazıyor ama gel gelelim şarj aletine takınca hızlı yazmıyor.Telefonda sorun yoksa hızlı şarj yazması lazım bende şuan sorun yok hızlı şarj oluyor usta kilit ekranında hızlı şarj yazıyo servise yollamanda fayda var arada 1 saat oynuyo çünkü şarj dolumunda benim tel 1 saat 35 dk filan şarj oluyor
E powerbanka takıyorum hızlı şarj yazıyor,arabada çakmaklığa takılan şarj aleti varya ona takıyorum hızlı şarj yazıyor ama gel gelelim şarj aletine takınca hızlı yazmıyor.
Ama şarj aletinde bişe var galiba çünkü sesde geliyor şarj aletinden birde USB ile akım ölçer var hızlı şarj oldurabilen Powerbanka telefonu takıyorum şarj olurken 1.200 ile 1.600 amper çekiyor ama şarj aletinde 0.40 amper filan yazıyorOrada bi sıkıntı var gibi. Bi Fixsmarta götürün derim ben.
Garantiye vermeyi düşünüyorum.Şarj aletini ve telefonu götür bence kardeş. P20 lite sıkıntıli biraz zaten 6. Ay oldu alalı sol üstte sarı çizgi leke oluştu cuma günü servise fixsmarta vericem İzmir mavibahcede bende. Sagolsunlar ilgileniyor İzmir servisi herseyiyle