Tema Huawei Cihazlar İçin İos 13 Konsept Tema .! (forum.huawei-turkiye.com) Özel.

Tema Yayınlamaya Devam Edelim mi ?

• Evet

Kullanılan: 134 97.8%
  • Hayır

Kullanılan: 3 2.2%

• Kullanılan toplam oy
    137
Merhaba Arkadaşlar Bir Haftadır Denediğim Ve Stabil Bulduğum Bir Temayı Sizlere Sunuyorum İos 13 Konsept Diyebiliriz.
Her hafta Sizlere Bir Tema Yayınlamayı Düşünüyorum ( Tabi Çalışma vs. Durumlara Bağlı olmaksızın )
Virüs Testleri Yapıldı Güvenle Kullanabilirsiniz.

Screenshot_20190331_133907_com.huawei.android.launcher.jpg

Screenshot_20190331_133959_com.huawei.android.launcher.jpg

[Gizli içerik]

Tema Kurulumu (Manuel)

• İndirdiğiniz tema; Dosyalar * Dahili depolama birimi * Dowloand klasörüne kaydedilir.
  • [EMUI 5] - İndirdiğiniz dosyayı Hafıza Alanınızdaki Hwtheme klasörüne taşıyın.
  • [EMUI 8 - EMUI 9] - İndirilen Dosyayı Bellek Alanınızdaki Huawei - Themes klasörüne taşıyın.
  • Telefonunuzda bulunan tema uygulamasını açın.
  • Yüklemiş olduğunuz temayı uygulamada bulduktan sonra seçip uygulayın.
  • Ardından Telefonunuzu Yeniden Başlatın.(Bu Kısım Önemli )
  • Temanız kullanıma hazırdır.
bakalım mı

Merhaba Arkadaşlar Bir Haftadır Denediğim Ve Stabil Bulduğum Bir Temayı Sizlere Sunuyorum İos 13 Konsept Diyebiliriz.
Her hafta Sizlere Bir Tema Yayınlamayı Düşünüyorum ( Tabi Çalışma vs. Durumlara Bağlı olmaksızın )
Virüs Testleri Yapıldı Güvenle Kullanabilirsiniz.

Screenshot_20190331_133907_com.huawei.android.launcher.jpg

Screenshot_20190331_133959_com.huawei.android.launcher.jpg

[Gizli içerik]

Tema Kurulumu (Manuel)

• İndirdiğiniz tema; Dosyalar * Dahili depolama birimi * Dowloand klasörüne kaydedilir.
  • [EMUI 5] - İndirdiğiniz dosyayı Hafıza Alanınızdaki Hwtheme klasörüne taşıyın.
  • [EMUI 8 - EMUI 9] - İndirilen Dosyayı Bellek Alanınızdaki Huawei - Themes klasörüne taşıyın.
  • Telefonunuzda bulunan tema uygulamasını açın.
  • Yüklemiş olduğunuz temayı uygulamada bulduktan sonra seçip uygulayın.
  • Ardından Telefonunuzu Yeniden Başlatın.(Bu Kısım Önemli )
  • Temanız kullanıma hazırdır.
Sağol