geylanisky
Yeni Üye
- Cihaz
- Mate 10 Lite
ayrıca dosya indirilemiyor adam akıllı bir siteye yükleyin. drive ye dosya mi yüklenir 5 kişi girince erişim kısıtlıyor.
MTK işlemcili telefonlar hariç diğer birçok Huawei modeline aşağıdaki yöntemi kullanarak rom yükleyebilirsiniz.ayrıca dosya indirilemiyor adam akıllı bir siteye yükleyin. drive ye dosya mi yüklenir 5 kişi girince erişim kısıtlıyor.
rp başka birşeydir bootloader kilidini açmak başkadır. önce bootloaderi funkyhuawei sitesinden açınbilgisayar üzerinden mi telefon üzerinden mi yükleme yapacağız ayrıca bootloader kilidi var benim bildiğim benim cihazda o var şuan nasıl yükleyeceğim hangi uygulamayla hangi tarz ile cidden bişey anlamıyorum sizden
o siteden bootloader kilidini açmak için yüksek ücret talep ediyorlar. onu belirtelim yurtdışı sitesi ve 100 dolardan aşagı iş yapmıyorlar. sizin sorununuz nedir ne için bu frp dosyasını kullanmaki sitiyorsunuzefendim özür dilerim sizi meşgul ediyorum lakin o siteden nasıl bootloader kilidini kaldiricagim?
Cihazın tam model kodu nedir. ekran paylaşıntelefona imei atmak istiyorum az önce telefoncuya gittim 50 lira istedi.