- Cihaz
- P20 Pro
Farklı sd kart dene varsa elinde.abi kusura bakma çok soru sordum ama ben şimdi indirdim yazılım atcam hata veriyor. hafıza kartına dlooad klasörü açtım indirdiğim yazılımı içine attım hata veriyo neden yapar
Farklı sd kart dene varsa elinde.abi kusura bakma çok soru sordum ama ben şimdi indirdim yazılım atcam hata veriyor. hafıza kartına dlooad klasörü açtım indirdiğim yazılımı içine attım hata veriyo neden yapar
peki abi bunu nasıl atcam rom atar gibimi yoksa başka bi yolu mu var ?Bu dosyadaki Rom Degil İmei Atma frp dosyasıdır..
Yukarıda Anlatıldı Okursanız.. En başta.. Dosyayı indirmişiniz.. Direk Diğer yazıyı okumamışınız..peki abi bunu nasıl atcam rom atar gibimi yoksa başka bi yolu mu var ?
abi burdan indirdiğim dosyada firmware software klasörü falan yokkiYapılması Gereken Zip Dosyasından çıkan firmware Software Klasörünün Altında ki dload adlı Klasörü 8 gb yada daha büyük hafıza kartına atıp
Arama ekranında *#*#2846579#*#* tuşlamanız Arka Plan seçeneğinde
Sd Card Update seçeğini seçip Herşeyi Telefona bırakmak
abi burdan indirdiğim dosyada firmware software klasörü falan yokki
tşkler abi yardımcı olduğun için ama ben burdan indiremiyorum mega limiti olduğu içinLinkleri Görebilmek İçin Giriş yap veya Üye ol.
başka bi yolu yokmu abi bu mega limit koyuyo?Linkleri Görebilmek İçin Giriş yap veya Üye ol.
Mesajla Gönderildi.Merhaba;
Şifre alabilir miyim?
Teşekkürler.
Yarin bulup paylaşirimMerhaba benimkinin versiyonu BLA-L09 8.0.0.141(C55), bunun için uyar mı, uymazsa nerden bulabilirim?