Kapattığınız halde uygulamanın görüntüsü varsa hayalet ekran olmuşturArka planda whatsap uygulaması açık gorunuyor nasıl duzeltılır ne yapmam gerek bilgilendirırmısınız
Nasıl duzeltebılırım pekı dostumKapattığınız halde uygulamanın görüntüsü varsa hayalet ekran olmuştur
Garantisi varsa gönder ücretsiz ekran değişimi yaparlarNasıl duzeltebılırım pekı dostum
Eyv dostum tesekkurlerGarantisi varsa gönder ücretsiz ekran değişimi yaparlar
Servise getirmeme gerek varmı dostum yanı yapacakları bısey varmıBu genel bir sorun emui 10 sürümünden sonra genel de bazı programlarda aynı hatayı verebiliyor. Bunun ekranla bir ilgisi yok.
Telefonu yeniden başlat böyle durumlar da düzeliyor. Ben bu yüzden ekranı değiştirdim sorun aynı devam ediyordu. 9.1 sürümüne geçiş yaptım sorun kalmadı.Servise getirmeme gerek varmı dostum yanı yapacakları bısey varmı
Eyv dostumŞimdi şöyle düşün 10 sürümü fazla ram harcıyor bu yüzden telefon ısındığında o sorunu veriyor. 9.1 sürümünde ram kullanımı daha az olduğu için dolayısıyla işlemci de fazla yorulmuyor o yüzden bu sorun olmuyor. Ayrıca Amoled ekranlar da bu sorun mevcut olmakla birlikte dğeiştiridiğin ekrandan sonra da telefonun Ram ve işlemci kullanımıyla ilgili aynı hatayı alman söz konusudur. Yani anlayacağın telefon bir anlamda defolu gibi birşey
Rom ile alakalı bir durum değil bu. Tamamen donanımsal. Yani panel kaynaklı. Bu nedenle panelin değişmesi lazım. İlk aldığım Mate 20 Lite'da aynı sorunu yaşadım ve direkt servise gittim. İade talep ettim. Değişim teklif ettiler, kutusuz bir telefon verecekleri için kabul etmedim. Bir hafta içinde para iadesi aldım. Tabi yine Mate 20 Lite aldım. Şu an bir sorunum yok. Demem o ki bu sorunun Emui 10 ile alakası yok yani yazılımsal değil. İstediğin kadar format at, aç kapa yap ekran ısındığında uzun süre açık kalan uygulamanın görüntüsü diğer uygulamalarda veya masaüstünde görünecektir. Panel değişmesi en mantıklı olanıdır. Servise gitmelisiniz bence.Servise getirmeme gerek varmı dostum yanı yapacakları bısey varmı
Hocam merhaba bir sorum olacak para iadesi almışsınız. işlem nasıl gerçekleşti aynı sorun bendede var ben nasıl bir yol izleyeyim lütfen yardım eder misiniz yarın servise gideceğim lütfen yardım edin. Durum şu aralık 2018 de vatandan aldım. ben aldıktan 6 buçuk ay sonra ekranda sarı leke vardı servise verdim ekran değişti. Şimdi Ekran değiştikten 9 ay sonra da değştirdikleri ekranda ghost screen oluştu. Para iadesi almak istiyorum ama cihaz 1.5 yıllık ve durum bu.TeşekkürlerRom ile alakalı bir durum değil bu. Tamamen donanımsal. Yani panel kaynaklı. Bu nedenle panelin değişmesi lazım. İlk aldığım Mate 20 Lite'da aynı sorunu yaşadım ve direkt servise gittim. İade talep ettim. Değişim teklif ettiler, kutusuz bir telefon verecekleri için kabul etmedim. Bir hafta içinde para iadesi aldım. Tabi yine Mate 20 Lite aldım. Şu an bir sorunum yok. Demem o ki bu sorunun Emui 10 ile alakası yok yani yazılımsal değil. İstediğin kadar format at, aç kapa yap ekran ısındığında uzun süre açık kalan uygulamanın görüntüsü diğer uygulamalarda veya masaüstünde görünecektir. Panel değişmesi en mantıklı olanıdır. Servise gitmelisiniz bence.
İlk 6 ay içinde veya aynı sorun ile birden fazla karşılaşınca para iadesi veya değişim yapılıyor bildiğim kadarıyla. Servise gidip para iadesi istiyorum dedim sadece ekstra bir şey söylemedim. Para iadesi isteyip kabul etmezlerse telefon değişimi isteyebilirsin. Verirler mi bilemicem. En kötü ihtimalle panel yine değişir.Hocam merhaba bir sorum olacak para iadesi almışsınız. işlem nasıl gerçekleşti aynı sorun bendede var ben nasıl bir yol izleyeyim lütfen yardım eder misiniz yarın servise gideceğim lütfen yardım edin. Durum şu aralık 2018 de vatandan aldım. ben aldıktan 6 buçuk ay sonra ekranda sarı leke vardı servise verdim ekran değişti. Şimdi Ekran değiştikten 9 ay sonra da değştirdikleri ekranda ghost screen oluştu. Para iadesi almak istiyorum ama cihaz 1.5 yıllık ve durum bu.Teşekkürler