Ben diyorum bunlarin birsey bildikleri yok birdaha ara müşteri hizmetlerini başka biri başka bir tarih vericekBugün müşteri temsilcisi ile görüştüm. Nisan sonu Mayıs başı diyor güncelleme için.
Ben diyorum bunlarin birsey bildikleri yok birdaha ara müşteri hizmetlerini başka biri başka bir tarih vericekBugün müşteri temsilcisi ile görüştüm. Nisan sonu Mayıs başı diyor güncelleme için.
Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir.
Sana ne zaman dediler kardeşimBen diyorum bunlarin birsey bildikleri yok birdaha ara müşteri hizmetlerini başka biri başka bir tarih vericek
BugünSana ne zaman dediler kardeşim
Yok yani ne zaman gelecek dediler
Turkiyede dağıtılmaya başlandı dedilerYok yani ne zaman gelecek dediler
Neden hepsi birbirinden farklı cevaplar veriyor acaba? @huaweiTurkiyede dağıtılmaya başlandı dediler
Bilgisiz Musteri Temsilcileri Yuzunden. Her kafadan bir ses cikiyor. Hepsi kendi kanaatini iletiyor. Emin olun sizin daha fazla bilginiz var onlardanNeden hepsi birbirinden farklı cevaplar veriyor acaba? @huawei
BU forumda şimdiye kadar gördüğüm en mantıklı yazı olayı özetlemişBilgisiz Musteri Temsilcileri Yuzunden. Her kafadan bir ses cikiyor. Hepsi kendi kanaatini iletiyor. Emin olun sizin daha fazla bilginiz var onlardan![]()
Ben müşteri temsilcisinden daha fazla bilgiliyimBilgisiz Musteri Temsilcileri Yuzunden. Her kafadan bir ses cikiyor. Hepsi kendi kanaatini iletiyor. Emin olun sizin daha fazla bilginiz var onlardan![]()
E bilgilerinden yararlanmak isterizBen müşteri temsilcisinden daha fazla bilgiliyim
konunun linkini atarmısınız acaba ?bazı cihazlara emui 9 gelmiş Donanımhaber kullanıcı klubünde kuranlar var bakalım bize ne zaman gelecek
Teşekkür ederim inceledim fakat çift sim kartlı modellerine gelmiş güncelleme sanırım bizim için hala beklemek lazımYou do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.