Huawei p20lite ANE-LX2 güncelleme sorunu

dosyanın içinde güncel sürüm bulma diye bir link var
You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.
buna tıklıyorsunuz sürümü aratıyoruz ANE-X2C636 sonra uygun yazılıma tıklıyoruz bağlantı adresini kopyalıyoruz sonunda xlm yazıyor zaten ama cihaza uygun rom olduğundan emın olmak lazım 9.1.33 ANE-L42 YANI ÇİFT HAT
dosyası bu

Son düzenleme:
Hemen deniyeceğim olmazsa uzaktan bağlantı olarak yardımcı olurmusunuz
daha öncede belirttim birebir tecrübe etttiğim bir durum değil ane-lx2 c636 değilde ane-lx1 cihaz olsaydı room root twrp veya bootloder kilidi benzeri bir sorun olsaydı her türlü yardımcı olurdum gerekirse uzaktan bağlantı programlarıylada destek verirdim dosyayı indirdim baktım bu konuda cok yardımcı olamam sadece anladığım kadarıyla yardımcı olmaya calışıyorum o yuzden ayrıntı veremıyorum

daha öncede belirttim birebir tecrübe etttiğim bir durum değil ane-lx2 c636 değilde ane-lx1 cihaz olsaydı room root twrp veya bootloder kilidi benzeri bir sorun olsaydı her türlü yardımcı olurdum gerekirse uzaktan bağlantı programlarıylada destek verirdim dosyayı indirdim baktım bu konuda cok yardımcı olamam sadece anladığım kadarıyla yardımcı olmaya calışıyorum o yuzden ayrıntı veremıyorum
Hocam bana özelden ulaşabileceğim insta gram hesabını atarmısınız

SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR BLACK_MASK_13 E YARDIMI İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. EMEĞİNİZE SAĞLIK HOCAM TEKRARDAN KOLAY GELSİN HERKESE

Banada Yardım Edebilirmisin Lütfen Benimde C636 Bi Türlü Yapamadım

ANE-LX2 8.0.0.12(C636)
burdaki dosyayı indirin içinde adım adım detaylı anlatimi var bu işlem için PC olması lazım telde hisuite programı var ise silin pc de hisuite programı silin dosyadaki hisuite sürümünü indirin takildiginiz yer olursa burdan yazin yardımcı oluruz. Not:dosya şahsıma ait değildir

burdaki dosyayı indirin içinde adım adım detaylı anlatimi var bu işlem için PC olması lazım telde hisuite programı var ise silin pc de hisuite programı silin dosyadaki hisuite sürümünü indirin takildiginiz yer olursa burdan yazin yardımcı oluruz. Not:dosya şahsıma ait değildir
Benim Pc Bağlanıp Yardımcı Olurmusun